AcasăNewsNevasta primarului din Cogealac a fugit cu soferul

Nevasta primarului din Cogealac a fugit cu soferul

Edilul Cati Hristu s-a procposit cu o noua belea pe cap

Chiar ca toate i se intampla numai lui! Este vorba despre Cati Hristu, primarul din Cogealac.

Edilul Cati Hristu s-a procposit cu o noua belea pe cap

Anul trecut pe vremea asta, edilul era arestat dupa ce facuse un scandal monstru pentru a impiedica amplasarea unor elice eoliene pe teritoriul comunei pe care o pastoreste. Acum, nevasta i-a fugit de acasa cu soferul Costel, copiii minori si banii din cont.

Stia tot satul…

Buba s-a spart dupa ce o femeie din Cogealac s-a prezentat la postul de Politie pentru a reclama ca barbatul ei, Costel Munteanu a fugit de acasa cu masina familiei, alaturi de amanta sa „oficiala”. Nimei alta decat nevasta primarului Cati Hristu. Oamenii legii nu au putut sa-i dea  in urmarire pentru furt de autoturism, intrucat reclamanta nu avea acte de proprietate.

Totusi, nimeni nu a impiedicat-o pe pagubita sa dezvaluie amanuntele acestei telenovele, in care primarita a parasit domiciliul conjugal alaturi de cei doi copii, dar numai dupa ce ar fi golit conturile comune. A fugit in lume alaturi de iubitul Costel, care facea pe soferul pentru sotul sau. Care trebuie sa suporte o rusine si mai mare,  facand parte din traditionala  comunitatea a machidonilor.

 

author avatar
Toni Matei
1.898 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger