AcasăNewsNevasta lui Giugula, afaceri cu un sponsor PSD abonat la contracte cu...

Nevasta lui Giugula, afaceri cu un sponsor PSD abonat la contracte cu RADET

Doru Giugula este liderul grupului PSD din Consiliul General, institutie careia i se subordoneaza RADET

„National” prezinta detalii din culisele unor combinatii cu bani publici, in care omul de legatura este nevasta consilierului Doru Giugula. Aceasta a facut afaceri cu o firma abonata la fondurile RADET (institutie subordonata Consiliului General al Municipiului Bucuresti), iar o parte din bani ajung, in final, la PSD, sub forma de sponsorizare.

Doru Giugula este liderul grupului PSD din Consiliul General, institutie careia i se subordoneaza RADET

Desi in declaratia de avere este inca burlac, consilierul Doru Mihai Giugula (55 de ani), fost ofiter de Securitate, are acasa o nevasta descurcareata. Adriana Giugula (39 de ani), avocata ca si sotul ei, a intrat in afaceri in 2002.

Firma Romib primeste zeci de contracte de la RADET

A pus bazele unor firme de apartament (Ordent, Or Construct Consult, Or-Romib Construct), impreuna cu Nati Meir (politicianul condamnat pentru trafic de influenta si evaziune fiscala), cu Shaham Shifra, fosta sotie a lui Meir, si unul dintre fiii acestuia.

Fostii asociati ai Adrianei Giugula sponsorizeaza Partidul Social Democrat

De asemenea, ea a fost asociata si cu Doru-Viorel Hizo, fostul antrenor al echipelor de fotbal Dinamo, Rapid si FC Vaslui. In una dintre firme, Adriana Giugula a fost asociata cu Nati Meir si o persoana juridica: ROM&IB LTD CO SRL, care s-a transformat ulterior in S.A., apoi si-a schimbat denumirea in Romib SA. In 2005, Romib, firma al carei actionar majoritar este afaceristul Bucur Georgescu, s-a retras din SRL-ul Adrianei Giugula, oferind 20% de parti sociale avocatei si 20% lui Nati Meir.

Contracte oferite pe tava de catre RADET

De atunci, fostii parteneri de afaceri ai Adrianei Giugula au prosperat spectaculos. Romib a „prins” zeci de contracte cu RADET, institutie subordonata Consiliului General al Municipiului Bucuresti. In mod bizar, cele mai multe au fost  atribuite prin negociere directa. In prezent, pentru 4 milioane de euro, Romib reabiliteaza pompele de la CET Iasi, iar pentru 11 milioane de euro proiecteaza si ridica cel mai mare laborator de cercetari criogenice din Europa, la Ramnicu Vilcea. Demn de apreciat este faptul ca Romib este o firma recunoscatoare. Nu duce acasa toti banii, ci ii imparte cu Partidul Social Democrat, societatea figurand pe listele de sponsori ai PSD.

author avatar
Narcis Voica
2.445 afisari

1 COMENTARIU

  1. cel mai bun securist sau comunist e ala impuscat,dar usor sa nu moara din prima,sa sufere si ei

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger