AcasăNewsNetflix își pune în cap 80 de milioane de oameni

Netflix își pune în cap 80 de milioane de oameni

Un personaj gay, dușmanul islamului

Zvonurile despre un personaj homosexual dintr-un nou serial turcesc Netflix, Love 101 , au stârnit apeluri pentru boicotarea serviciului de streaming și critici puternice la adresa autorității de difuzare a producţiilor audiovizuale din Turcia.

Contul de Twitter @love101netflix, în prezent dezactivat, a sugerat că unul dintre personajele principale din acest serial, ce va fi lansat odată cu debutul Ramadanului pe 24 aprilie, ar putea fi gay. „Nu vom tolera producţii TV care sunt contrare valorilor naţionale şi spirituale ale societăţii noastre”, a declarat Ebubekir Sahin, preşedintele Consiliului Suprem pentru Radio şi Televiziune, citat de Middle East Monitor.

Netflix Turcia nu a răspuns imediat cererilor pentru a confirma dacă love101netflix a fost un cont fals sau dacă emisiunea a inclus un personaj homosexual.

Osman Cekir, un utilizator de Twitter, a denumit compania Netflix drept „inamic al islamului” şi a cerut ca platforma online americană să fie interzisă în Turcia. Într-o altă postare care a părimit 13.000 de aprecieri, Omer Farukii scrie că „Netflix încearcă să normalizeze imoralitatea sub numele de Love 101”.

În același timp, mii de turci au folosit hashtag-ul #NetflixBeAMan pentru a condamna apariția personajelor LGBT.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
581 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cinste lor! Valori dealtfel si crestine condamnate de Sfanta Biserica Crestina de orice confesiune! Jos LGBT!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger