AcasăNewsNetanyahu, comparat cu Ceausescu

Netanyahu, comparat cu Ceausescu

„Bibi” a ajuns rau, daca evreii il asemuiesc cu “Geniul Carpatilor”

Fostul premier israelian Ehud Barak  a spus ca actualul sef al Guvernului seamana cu Nicolae Ceausescu, sugerand ca Benjamin Netanyahu va avea aveeasi soarta ca  fostul dictator roman.

Bibi a ajuns rau daca evreii il asemuiesc cu Geniul Carpatilor

Barak, unul dintre cei mai vehementi critici ai lui Netanyahu, il acuza ca se foloseste de o legislatie corupta care sa-i asigure supravietuirea politica. Desi nu a fost acuzat oficial, premierul israelian este suspectat in trei cazuri de coruptie, printre care ingerinte in industria media, locuinte de lux si cadouri primite de la oameni de afaceri importanti. Un scandal in urma caruia opozitia acuza ca se incearca deturnarea anchetelor. „Prabusirea morala a lui Netanyahu a generat legi ale caror unic scop este de a-l ajuta pe premier sa scape de acuzatiile de coruptie, frauda si abuz de incredere de care este suspectat. Este o expresie a degradarii morale care nu functioneaza pentru binele cetatenilor, ci pentru supunerea fata de un lider aparent corupt. Povestea lui ne aminteste de Elena si Nicolae Ceausescu, mai degraba decat de o societate model”,  a spus Ehud Barak intr-un discurs rostit la Tel Aviv. Partidul de guvernamant Likud a reactionat vehement, sustinand ca este vorba de o “incitare la crima” impotriva lui Netanyahu, iar fostul premier „pur si simplu delireaza”.

author avatar
Bogdan Borcea
161 afisari

1 COMENTARIU

  1. Adica o să-l ciuruie pe Bibi la Targovistea pana da Bibi pe spate cu sinistra lui sotie ?Si asta nu intra la colohast?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger