AcasăNewsNEREGULI GRAVE în supermarketurile și magazinele din România: sandvișuri cu mucegai și...

NEREGULI GRAVE în supermarketurile și magazinele din România: sandvișuri cu mucegai și pâine cu șoareci și gândaci – VIDEO

sandvisNEREGULI GRAVE în supermarketurile și magazinele din România: sandvișuri cu mucegai și pâine cu șoareci și gândaci - VIDEO

Românii nu știu ce mănâncă de multe ori și își pun în pericol sănătatea. O serie de nereguli grave sunt descoperite de inspectorii ANPC, iar unitățile sunt amendate și închise.

De multe ori, inspectorii merg la pont. Dar cele mai multe cazuri sunt prezentate pe social media cu videouri și fotografii. În acest fel au fost descoperite sandvișurile pline de mucegai pe care un supermarket le comercializa la raft.

Un supermarket din Piatra Neamț vindea sandvișuri cu mucegai

Inspectorii ANPC au descoperit neregula într-un supermarket din Piatra-Neamț, după ce un client a postat un videoclip pe rețelele sociale.

imediată a produselor aflate la comercializare la data controlului și, în prezența reprezentantului operatorului economic, au constatat că produsele erau expuse în vitrinele de prezentare fără a respecta temperatura de păstrare a produselor recomandată de producător ( temperatura înregistrată era de 19,5 gr C / temperatura recomandată era de 0 – 4 gr C / 0 – 7 gr C).

Echipa de comisari a extins controlul și a constatat faptul că și pentru produsele expuse în vitrina de masă caldă nu se respecta temperatura de păstrare prevăzută de legislație (temperatura înregistrată era de 51-55 gr C/ temperatura prevăzută este de 60 gr C).

De asemenea, vitrina de masă caldă prezenta depuneri generate de o igienizare necorespunzătoare. Echipa de control a decis sancționarea operatorului economic cu aplicarea a trei amenzi contravenționale în valoare totală de 15.000 lei.

Imagini revoltătoare au fost surprinse și într-un magazin alimentar din satul Ighişu Nou, de lângă Mediaş. Produsele de panificaţie sunt vândute cu gândaci, la pachet. Mai mult, pe imagini, în aceeaşi locaţie, un şoarece este filmat în timp ce se plimbă nestingherit, sub privirile clienţilor care se aflau la cumpărături.

Bărbatul acuză conducerea magazinului că ar vinde alimente expirate, depozitate oricum în condiţii insalubre, potrivit Observator.

author avatar
Andreea Vlad
451 afisari

6 COMENTARII

  1. EU AM CUMPARAT URECHI DE PORC PRAJITE DE LA O CARMANGERIE DUPA STRADA BUCEGI DIN JUDETUL BUZAU CU MIROS DE CLOR SI USTUROI RUSINEEEEEE

  2. A luat si contili niste perecihi de morcovi🥕 de la Penys si nu a putut face contili o supa dreapta asa lemnosi ereau. Unde e dreptatea?Cer sa fie trasi in țeapa vinovatii incet pe langa organe sa simta mania ce ma incearca, apoi scoasa țeapa si hrăniți pana se vindeca cu morcovi 🥕 lemnosi asa cum am mancat si eu sa simta si ei noblețea mea.
    👹

  3. CRED CA MORCOVI DUMITALE ERAU INCRUCISATI CU STEJAR CEVA NOU SA VEDEM CUM IESE CRED CA SI IEPURI ISI RUPEAU DINTI IN EI

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger