AcasăNewsNeptun – Olimp, gaura neagra din granitele UE!

Neptun – Olimp, gaura neagra din granitele UE!

Pana sa ne dam mari cu scutul antiracheta de la Deveselu, norocul nostru a fost ca am reusit sa bifam indeplinirea imperioasei cerinte a Uniunii Europene de securizare a granitelor estice.

Fostul ministru de Interne Dan Nica a lansat cu zambetul pe buze SCOMAR, un proiect cu o “scapare” uluitoare
Cu fonduri intracomunitare, in urma cu aproape cinci ani, tara noastra a inchis plasa de protectie a frontierelor europene, in urma ambitiosului proiect SCOMAR, prin care litoralul romanesc era racordat la sistemul de securitate al Uniunii Europene.  Numai ca,  „National” a intrat in posesia unor informatii „bomba”, care spulbera mitul inviolabilitatii frontierei de est a UE, reteaua de monitorizare avand doua brese incredibile, in zonele 23 August – Costinesti si Cap Aurora – Olimp!

Poate trece orice

Litoralul romanesc a fost impanzit cu stalpi ultraperformanti de monitorizare
In urma instalarii celor 11 stalpi din cadrul celui mai complex proiect de securizare din tara noastra, intreaga portiune de Litoral romanesc a intrat intr-un mod de monitorizare permanenta desprins parca din serialele SF. Practic, si daca un cuplu face dragoste pe timp de noapte, intr-o barca aflata la cinci mile in larg, politistii de frontiera ii depisteaza imediat. Ce sa mai vorbim atunci de eventualele transporturi de contrabanda cu orice fel de marfa, inclusiv  armament sau chiar imigranti,  care sunt imposibil de organizat in aceste conditii de maxima securitate. Numai ca, reporterii de investigatii ai „National” au descoperit si doua  brese care, din pacate,  dau peste cap intreaga securizare a granitelor UE, pentru care s-au alocat miliarde de euro! Astfel, conform informatiilor noastre, sistemul „Big Brother” nu ar acoperi deloc portiunea dintre localitatile 23 August si Costinesti!  Si nici bucata de tarm, pana la aproape o mila in larg, dintre Cap Aurora si Olimp.

Ghiulea de piciorul SPP –ului

In ce priveste cea de-a doua „gaura neagra”, situatia este cu atat mai incredibila, cu cat in acest perimetru se afla si vila prezidentiala de la Neptun, unde, cel putin in ultimele luni, Traian Basescu si alti oaspeti de seama au petrecut atata vreme. Ofiterii responsabili cu protectia demnitarilor s-au vazut nevoiti de fiecare data sa intareasca dispozitivele din teren, blestemand in barba ghinionul ca acest „culoar ” ce nu poate fi depistat de sistemul de monitorizare sa treaca tocmai pe la „obiectivul numarul 1”.

Al 12 –lea stalp!

Dan Nica

Conform surselor noastre , nu se poate vorbi de vreo greseala de implementare a proiectului inaugurat de fostul ministru de Interne Dan Nica, executantul punand in practica exact ceea ce a cerut beneficiarul. De asemenea, se pare ca nici faptul ca initial erau prevazuti 12 stalpi de monitorizare si au ramas doar 11 nu ar fi cauza aparitiei acestor brese. Si totusi, o explicatie trebuie sa existe! Fie si una banala, ca s-a asigurat astfel o portita pentru contrabandisti…

author avatar
Catalin Tache
1.141 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tare rau de tot articolul. In tara asta orice am face, tot nu facem nimic ca lumea. Si acum zau Tache, contrabandisti nu sunt si ei oameni, nu au si ei familii, nu trebuie sa traiasca si ei…… :). Dintr-un popor de betivi cum erau daci si unu de curvari cum erau romani nu puteau iesi decat ROMANIII… :)) Vai de capu nostru.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger