AcasăNewsNepotul Regelui Mihai, Nicolae, se casatoreste azi la Sinaia

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, se casatoreste azi la Sinaia

Fostul principe Nicolae si aleasa inimii sale, Alina-Maria, isi vor uni destinele in fata lui Dumnezeu in cursul acestei ultime zile a saptamanii, la Sinaia.

Cei doi indragostiti vor fi cununati la Biserica Sfantul Ilie din Sinaia. Slujba va incepe in circa doua ore, mai exact la 14.30, si va fi oficiata de un sobor de cinci preoti condus de catre IPS Calinic, Arhiepiscopul Argesului si Muscelului. Ceremonialul religios va fi urmat de o receptie, gazduita de Cazinoul din Sinaia. De la biserica, mirii se vor indrepta catre locul vor petrece alaturi de cei aproximativ 200 de invitati ai lor intr-o caleasca.

La nunta lui Nicolae Medforth-Mills cu Alina-Maria Binder sunt asteptati invitati de soi, printre ei printi si printese. Din cate s-a aflat, mirele Nicolae o va avea alaturi pe sora sa, Karina, care va face parte din randul domnisoarelor de onoare, nu insa si pe mama, Principesa Elena, si nici pe matusa, Majestatea Sa Margareta. Desi au fost invitati la eveniment, Custodele Coroanei si Principele Radu se afla la acest sfarsit de saptamana in Alsacia, Franta, din programul oficial anuntat de Familia Regala a Romaniei reiesind ca duminica, in ziua nuntii nepotului regelui Mihai, Custodele Coroanei si Principele Radu vor vizita orasul Haguenau. „Majestatea Sa Custodele Coroanei se afla in Alsacia pentru a onora memoria soldatilor romani ucisi in anii 1917 si 1918, in lagarul de prizonieri ai armatei germane”, au transmis reprezentantii Familiei Regale.

Amintim ca Nicolae a ramas fara titlul de principe in urma cu trei ani.

sursa foto: Facebook/Nicolae al Romaniei

author avatar
Cristina Stefan
246 afisari

1 COMENTARIU

  1. Familia Ragaiala este formata numai din capuse,omide si lacuste devoratoare de bani publici.Au ajuns ca una din aceste omide sa-si renege propriul fiu numai pentru a ramane sa suga din seva acestei Colonii.Stapanii Coloniei au impus aceasta situatie,unde sug ei mai incap si astia din familia ragaiala dupa ospatiul din banii publici.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger