AcasăNewsNepotul lui Gigi Becali, in atentia procurorilor DNA

Nepotul lui Gigi Becali, in atentia procurorilor DNA

Vasile Geambazi

Vasile Geambazi, nepotul favorit al lui Gigi Becali, a intrat in atentia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie.

Vasile Geambazi (sursa foto: cancan.ro)

Procurorii DNA au luat la puricat dosarul in care Vasile Geambazi a solicitat despagubiri in schimbul unui teren de 21 de hectare din Voluntari.

Scenariul este asemanator cu cel care a dus la arestarea Alinei Bica, fosta sefa DIICOT, si a Crinutei Dumitrean, fosta sefa a ANRP.

Ca si afaceristul Gheorghe Stelian, Geambazi a cumparat drepturile litigioase ale terenului si a depus dosar la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor.

Comisia ANRP, condusa de Crinuta Dumitrean si Alina Bica, a aprobat plata unor despagubiri de peste 300 de milioane de lei catre Vasile Geambazi.

Conform romaniatv.net, dosarul a ajuns, in cele din urma, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care a decis ca terenul a fost supraevaluat si a confirmat o despagubire de „numai” 297,6 milioane de lei.

Totusi, magistratii au decis plata sumei in rate, in timp ce Vasile Geambazi solicita plata sumei integral. Pe fir au intrat si procurorii Directiei Nationale Anticoruptie care sa tem ca, de fapt, valoarea terenului ar fi una mult mai mica.

Vasile Geambazi este nepotul preferat al lui Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti. De altfel, Becali l-a pus pe acesta, in atac, seful clubului din Ghencea.

author avatar
Cristi Ionita
1.131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger