AcasăNewsNepoata vicepresedintelui CJ Valcea Dumitru Persu, retinuta pentru trafic de droguri

Nepoata vicepresedintelui CJ Valcea Dumitru Persu, retinuta pentru trafic de droguri

Dumitru Persu

Nepoata vicepresedintelui Consiliului Judetean Valcea Dumitru Persu a fost retinuta pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri, la locuinta fetei fiiind gasita cantitatea de 500 de grame de cannabis.

Dumitru Persu

Potrivit unui comunicat de presa, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Craiova fac cercetari fata de Ana Maria Persu, in varsta de 26 de ani, Dan Alexandru Persu, de 25 de ani si Bogdan Nicolae Mavrea, in varsta de 23 de ani, pentru trafic de droguri de risc.

Astfel, in 17 februarie 2012, procurorii D.I.I.C.O.T. au facut doua perchezitii domiciliare in Craiova si in localitatea Maldaresti, din judetul Valcea, gasind la locuinta Anei Maria Persu o cantitate de aproximativ 500 de grame de cannabis, drogurile provenind dintr-o cultura ilegala infiintata in judetul Valcea.

Drogurile erau destinate comercializarii in municipiul Craiova, se mai arata in comunicat.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus retinerea pentru 24 de ore a Anei Maria Persu si masura obligarii de a nu parasi localitatea fata de ceilalti doi invinuiti, solicitand instantei arestarea preventiva a lui Persu pentru o perioada de 29 de zile.

Cercetarile au fost efectuate impreuna cu ofiteri de politie din cadrul B.C.C.O. Craiova.

author avatar
Ciprian Purice
978 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger