AcasăNewsNenorocire pe Autostrada Soarelui: Parintii si un copil au murit. Fratii micutului,...

Nenorocire pe Autostrada Soarelui: Parintii si un copil au murit. Fratii micutului, in stare grava la spital

Tragedie intr-o familie din Valcea. Parintii si cei trei copii ai lor plecasera in vacanta la mare, insa drumul le-a a fost intrerupt de un cumplit accident in care a fost implicata masina lor, pe Autostrada Soarelui (Bucuresti-Constanta).

Clipe de cosmar pentru rudele unor tineri din Valcea, care stiau ca familia plecase noaptea trecuta catre litoral, unde aveau in plan sa petreaca mai multe zile. Soferul si sotia sa, dar si unul dintre copiii familiei, in varsta de cinci ani, au murit pe loc, dupa ce autoturismul condus de barbat a intrat intr-un TIR. Impactul a fost deosebit de violent, masina fiind distrusa complet in partea din fata. Ceilalti doi micuti ai familiei au ajuns la spital, insa starea lor este grava.

Nenorocirea s-a produs kilometrul 37 al sensului de mers catre Constanta, potrivit Infotrafic. Conform martorilor, accidentul s-a produs din cauza ca una dintre rotile TIR-ului a explodat in mers, iar bucati de cauciuc s-au imprastiat pe drum. Soferul autocamionului a oprit pe banda de urgenta, insa masina condusa de valcean, odata ajunsa in zona respectiva, a rocosat, a intrat in parapetii de protectie, iar apoi s-a izbit in spatele autocamionului.

1.308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger