AcasăNewsNenorocire la ARAD: un mort si trei raniti dupa ce o MASINA...

Nenorocire la ARAD: un mort si trei raniti dupa ce o MASINA a fost lovita de TREN

Drama intr-o familie din Arad. Un copil si parintii lui au ajuns la spital, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost izbit de tren. Din nefericire, bunicul micutului, aflat si el in masina, a murit.

Un tren personal a lovit, duminica, masina in acre se aflau cele patru persoane. Accidentul deosebit de grav a avut loc la o trecere la nivel cu o cale ferata, intre localitatile Sebis si Barsa. In urma impactului violent, pasagerul in varsta aflat in autoturism a decedat. In ciuda interventiei medicilor de la Ambulanta, pentru barbat nu s-a mai putut face nimic, omul murind pe loc, din cauza ranilor.

Copilul aflat in autoturism a fost si el foarte grav ranit, salvatorii solicitand interventia unui elicopter care sa-l duca mai repede la spital, conform actualitati-arad.ro. Tot la unitati medicale din Arad au ajuns si parintii baietelului, care au avut, la randul lor, nevoie de ingrijiri.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a produs accidentul. O prima ipoteza luata in calcul este aceea ca soferul autovehiculului nu s-ar fi asigurat in momentul in care a ajuns in dreptul caii ferate si, crezand ca are timp sa treaca in siguranta, a calcat pedala de acceleratie, in loc sa opreasca.

Sursa foto: magazinsalajean.ro

269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger