AcasăNewsNemurirea este posibila!

Nemurirea este posibila!

Din păcate, accesul la viața veșnică îl vor avea mai degrabă oamenii bogați

Cercetatorii israelieni au lansat un studiu cu iz SF despre viitorul omenirii, anticipand ca ne asteapta cea mai mare evolutie din domeniul biologiei de la aparitia vietii pe Terra.

Din păcate<br >accesul la<br >viata vesnică<br >îl vor avea<br >mai degrabă<br >oamenii<br >bogati

Cercetatorii de la Universitatea Ebraica din Ierusalim afirma ca, in urmatorii 200 de ani, nemurirea si cresterea puterilor fizice vor deveni posibile. Profesorul Yuval Noah Harari a declarat ca exista deja o adevarata „tehno-religie, iar moartea a ajuns sa reprezinte „doar o problema tehnica”, ce va fi solutionata cat de curand. „Cred ca in urmatorii 200 de ani, homo sapiens se va imbunatati pe sine din punct de vedere fizic pana va ajunge un fel de fiinta divina, fie prin manipulari biologice, fie prin inginerie genetica, creand astfel cyborgi, alcatuiti din parti organice si parti non-organice”, a adaugat profesorul israelian.

Vestea proasta este ca accesul la nemurire va fi rezervat exclusiv persoanelor bogate, despre care cercetatorul israelian afirma ca se vor transforma intr-un nou tip de oameni si vor deveni „cyborgi asemanatori zeilor”.

author avatar
Catalin Dumitrescu
856 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger