AcasăNewsNemulțumirile lui Băsescu după recentul raport MCV: Totul are o limită

Nemulțumirile lui Băsescu după recentul raport MCV: Totul are o limită

Traian Basescu, un ratat politic paralel cu Romania pe care a condus-o

Fostul președinte a reacționat tranșant după publicarea, marți, a Raportului MCV. Traian Băsescu vede abordarea forului european drept „incorectă”.

„Totul are o limită. Este ușor să arunci rapoarte despre o țară sau alta, arătând cu degetul numai către țara respectivă, când noi am avut un acord (…) care vizează un mecanism de cooperare, în primul rând, și abia pe urmă de verificare. Comisia Europeană l-a transformat doar într mecanism de verificare. Ei au aceleași responsabilități ca noi. Nu i-a pus nimeni să trimită specialiști mediocri la evaluarea țării. Nu i-a pus nimeni să trimită specialiști care, chipurile, evaluează justiția după statistici. (…) Nu interesează pregătirea profesională a magistraților. (…) Mi se pare incorectă abordarea. Comisia Europeană trebuie să-și dea și eu un blam astăzi când a făcut un raport atât de critic la adresa României”, a susținut fostul șef al statului, într-o intervenție telefonică la postul B1TV. Actualul europarlamentar a continuat analiza în termeni la fel de categorici. „Vă dau scris că în Bulgaria și Croația corupția e mult mai ridicată decât în România”, consideră Traian Băsescu.

413 afisari

1 COMENTARIU

  1. Negocierile lui Ludovic Orban cu formațiunea condusă de Traian Băsescu opinați că ar trebui să înceapă de la stabilirea faptului dacă Traian Băsescu este purtăr de mesaj și reprezentant al intereselor și pentru maimuța cu curul roșu pe care Ludovic Orban o plimba prin târg, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger