AcasăNewsNeluțu Varga, în stare gravă la spital! Medicii încearcă să-l salveze /...

Neluțu Varga, în stare gravă la spital! Medicii încearcă să-l salveze / Anunțul oficialilor CFR Cluj

nelutu vargaNeluțu Varga, în stare gravă la spital! Medicii încearcă să-l salveze / Anunțul oficialilor CFR Cluj

Neluţu Varga se confruntă cu probleme de sănătate după eşecul campioanei României din meciul cu Pyunik Erevan, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Patronul clubului de fotbal CFR Cluj, Neluțu Varga, a fost internat de urgență la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca. Potrivit unor surse medicale citate de publicația Foaia Transilvană, Varga a suferit un atac cerebral, fiind în stare inoperabilă, cel puțin pentru moment.

Neluţu Varga, în comă

Medicii clujeni au luat decizia de a-i induce medicamentos patronului de la CFR Cluj o stare neuro-vegetativă, fiind practic într-o comă indusă. Manevra medicală are rostul a de calma spasmul cerebral și de a evita extinderea daunelor cerebrale suferite, ca urmare a unei stări de stres.

A fost efectuat un prim examen tomograf/RMN, care a indicat că cea mai bună conduită terapeuetică pentru moment este inducerea acestei stări de neuro relaxare, urmând ca în viitoarul apropiat, medicii să ia și alte decizii. Urmează o reevaluare la 4-7 zile și un nou control RMN/computer tomograf pentru a vedea dacă leziunile cerebrale, persistă sau au dispărut, notează sursa citată.

În momentul în care Neluțu Varga a ajuns la spital i-a fost deja afectată funcția cerebrală care controlează vorbirea dar și parte din echilibru. Acest lucru indică un atac cerebral în zona creierului mic.

author avatar
Andreea Vlad
514 afisari

5 COMENTARII

  1. E VACCINAT ? DACA DA , AM DOAR PARERI DE RAU!!!!!!!!!!!!!! SI O SPUNE UN VACCINAT IDIOT…….

    • Mai bagă niște doze-n vene. Că doar ăștia ca tine trebuie să termine comanda lui căCuțu!

  2. MAI INTELIGENTILOR, VOI STITI IN CE CONDITII S AU VACCINAT PESTE 60% DINTRE ROMANI ? OBLIGATI , CU MANA N USA CUM SE SPUNE….. EU MACAR AM RECUNOSCUTM M AM ETICHETAT SINGUR , DAR VOI SUNTETI EXTREM DE AGRESIVI, DE NESIMTITI, UIMITOR DE PROSTI, PURTAND GRIJA ALTORA, FARA A AVEA GRIJA …CU..RU…LUI VOSTRU!!!!!!! VEDETI VA DE VIATA VOASTRA SI …..NU MAI ARUNCATI CU PIATRA IMEDIAT, FIINDCA NU PLATITI VOI PTR , SA ZICEM, PROSTIA MEA, DECI, SIKTIR !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger