AcasăNewsNelu Tătaru a răspuns la o întrebare arzătoare: Va trebui să purtăm...

Nelu Tătaru a răspuns la o întrebare arzătoare: Va trebui să purtăm măşti pe stradă, în Bucureşti?

Nelu TataruNelu Tătaru a răspuns la o întrebare arzătoare: Va trebui să purtăm măşti pe stradă, în Bucureşti?

Ministrul Sănătăţii a vorbit despre posibilitatea ca bucureştenii să poarte, în mod obligatoriu, masca de protecţie şi în spaţiile deschise. Deocamdată, această variantă este la stadiul de recomandare, dar, dacă evoluţia pandemiei o va impune, se va ajunge şi la o constrângere legală.

Nelul Tătaru a subliniat că, la ora actuală, există o legislație care prevede purtarea măștii de protecție doar în spațiile închise, în transportul în comun, la birouri și în școli. Ministrul Sănătăţii a recomandat purtarea mășții pe stradă în București, urmând ca aceasta să devină obligatorie zilele următoare când comitetul Municipiului București își va da acordul.

După cum știți, noi avem o legislație care, în acest moment, pune obligativitatea purtării măștii în spațiile închise, în transportul în comun, la birouri, în școli și adaptate de fiecare comitet județean pentru situații de urgență, în funcție transmiterea în comunitate în localitățile respective. Ca recomandare, recomandăm încă de pe acum purtarea măștii pe stradă în Municipiul București. Obligativitatea o veți vedea în zilele următoare când comitetul Muncipiului București pentru coordonarea intervenției, după evaluările pe care le vom avea în următoarele 48 de ore va impune sau nu această restricție„, a spus Nelu Tătaru la postul TV Digi24.

Duminică, au fost declarate 2.880 de cazuri noi de Covid-19

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.880 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Până duminică, 11 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 155.283 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 117.942 de pacienți au fost declarați vindecați. Din păcate, în ultimele 24 de ore, au murit şi 53 de oameni.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 0-9 ani, 1 deces la categoria de vârstă 20-29 de ani, 1 deces la categoria de vârstă 40-49 de ani, 4 decese la categoria 50-59 de ani, 11 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 20 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 15 decese la categoria de peste 80 de ani.

author avatar
Andrei Ștefan
137 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ore stie dementul asta de Tataru ?….cica este Doctor ?…..marssssssssssssssssssss javra
    …Vi se spune că trebuie să purtati mască. Ceea ce nu vi se spune însă este ce efecte secundare are asupra organismui uman purtarea măştii pentru timp indelungat.
    Unul dintre efectele secundare imediate este CREŞTEREA CANTITĂȚII DE DIOXID DE CARBON din sãnge, căci, datorită măştii pe față, nu veți mai respira un aer bogat în OXIGEN, ci un aer bogat în DIOXID DE CARBON.
    Practic, sunteti obligati prin lege sa va otraviti cu DIOXID DE CARBON. Unele masti sunt mai mult sau mai puțin ermetice, deci cantitatea de dioxid de carbon respirata va fi mai mica sau mai mare. Un lucru e cert:
    Efectele expunerii prelungite la dioxidul de carbon asupra creierului sunt devastatoare.
    1. Distrugerea neuronilor.
    2. Amețeală.
    3. Stari de confuzie si incapacitatea de a gandi coerent.
    4. Stari de depresie si de paranoia.
    5. Atacuri de panica.
    6. Aritmie cardiaca.
    7. Slabirea voinței.
    8. Stari de letargie severă.
    9. Distrugerea centrilor memoriei din creier.
    10. Afectarea capacitatii de a lua decizii rationale.
    11. Tensiune intracraniana.
    12. Acidificarea extrema a sangelui.
    Dupa ce veti purta măşti vreo 6 luni veți fi cu totul altfel. Veti fi incomparabil mai slabi. Capacitatile voastre intelectuale si emotionale vor fi devastate. Asta inseamna ca nu veti mai.avea puterea de a rezista la PRIGOANA ce urmeaza si la DICTATURA CARE VINE, pentru ca nu veti mai fi capabili de gândire critică.
    SUNTETI OBLIGATI PRIN LEGE SA VA OTRAVITI!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger