AcasăNewsNelu Badea nu se mai intoarce in tara. Sotia ii lichideza afacerile...

Nelu Badea nu se mai intoarce in tara. Sotia ii lichideza afacerile

Prin intermediul sotiei Simona Felicia, Nelu Badea vrea sa scape de firmele din Romania

In aceste zile anchetatorii pun cap la cap toate informatiile si probele stranse in ultima vreme impotriva fostului vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie Bucuresti. Numai ca Nelu Badea, stiind ca latul s-a strans deja periculos de mult in jurul sau, a parasit deja Romania.

Prin intermediul sotiei Simona Felicia, Nelu Badea vrea sa scape de firmele din Romania

Aflat intr-o acuta criza de lichiditati, dupa ce nu a mai putut semna nici un contract in urma dezvaluirilor din „National”, milionarul s-a refugiat la Londra, lasandu-si sotia, Simona Felicia Badea, sa lichideze toate afacerile avute in tara.

Bagat si in „borduriada”!

19.11.2012 – „National” a dezvaluit ca anchetatorii au strans probele necesare inculparii lui Badea

Tavalugul anchetei pare de neoprit, alte afaceri suspectate ca ar fi ilegale intrand in vizorul structurilor speciale. Astfel, pe langa acuzatiile de evaziune fiscala, spalare de bani si falsificarea unor licitatii, Nelu Badea se trezeste acum bagat si intr-un dosar privind doua firme mai vechi de ale sale, Badea& Partners Grup si SC Nelsim Construct SRL. Prin intermediul acestora s-au pus la greu dale, pavele si borduri  in Piatra Neamt si Bucuresti. Numai ca, desi contractele au fost suspect de generoase, firmele din „suveica” lui Badea au uitat sa-i plateasca pe subcontractori, care in cele din urma s-au adresat instantei, dovada stand dosarul nr. 37125/3/2007. Aceasta pare a fi insa ultima grija a „milionarului de la Londra”, care, dupa cum sustin sursele noastre, trebuie sa faca urgent rost de ceva bani cash, pentru a achita unele datorii stringente, daca nu vrea sa se trezeasca si cu alte plangeri din partea pagubitilor.

Greu de pacalit

Cum Nelu Badea are cazier fiscal si nu poate detine vreo afacere legala in Romania, toate societatile comerciale pe care acesta le controleaza sunt pe numele sotiei. Care acum incearca sa  „marite” zecile de firme din portofoliu, cu promisiunea ca acestea vor primi in curand contracte fabuloase pentru lucrari pe bani publici si europeni. Insa, cum oamenii de afaceri seriosi si-au dat deja seama ca imperiul financiar cu care se lauda Nelu Badea este mai degraba unul de carton, clientii intarzie sa apara.  Si timp nu prea mai este, ancheta DNA urmand sa devina in curand publica.

author avatar
Catalin Tache
2.290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger