AcasăNewsUPDATE Nelson Mandela, internat in spital

UPDATE Nelson Mandela, internat in spital

UPDATE Purtatorul de cuvant al Presedintiei sud-africane, Mac Maharaj, a anuntat ca fostul lider sud-african Nelson Mandela se simte mai bine. „Va pot asigura ca fostul presedinte este intr-o dispozitie buna si se va face bine”, a declarat Maharaj, potrivit BBC.

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela (93 de ani) a fost internat, sambata, avand dureri abdominale, a anuntat, prin intermediul unui comunicat, presedintia sud-africana.

(foto: emaramures.ro)

Mandela acuza de mult timp dureri abdominale, iar medicii au hotarat ca se impune supraveghere medicala de specialitate”, se precizeaza in comunicatul presedintelui Jacob Zuma, informeaza CNN. Totodata, liderul Africii de Sud a tinut sa transmita „dragostea si urarile de bine ale sud-africanilor” pentru Mandela.

Din document nu reiese in ce spital a fost internat Nelson Mandela. Primul presedinte al Africii de Sud din perioada post-apartheid a mai fost internat anul trecut, la Johannesburg, pentru o infectie respiratorie acuta.

Nelson Mandela – numit de conationali Madiba – a locuit in ultima perioada in provincia Eastern Cape. In 2010, a asistat la ceremonia de inchidere a Cupei Mondiale de Fotbal, organizata in Africa de Sud, aceasta fiind cea mai recenta aparitie a sa in public.

100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger