AcasăNewsNeîndemânatica mămică Meghan Markle mai primește o „doică de la Dumnezeu”

Neîndemânatica mămică Meghan Markle mai primește o „doică de la Dumnezeu”

Cea de-a treia „nanny” (doică) angajată de Prințul Harry și de soția lui Meghan Markle pentru a avea grijă de copilașul lor Archie a fost văzută pentru întâia oară. Recent angajata Ducilor de Sussex i-a însoțit pe aceștia în vacanța pe care și-au petrecut-o la vila lui Sir Elton John din sudul Franței. 

Cumnatele Markle și Katie cu copiii în brațe

Ea a fost observată îmbarcându-se într-unul din cele patru avioane private „mistuitoare de combustibil” pe care cuplul regal le-a folosit în intervalul celor 11 zile. Ducii de Sussex au concediat-o pe prima doică din cauza nemulțumirii că nu avea un comportament profesionist. Iar cea de-a doua guvernantă a fost singura angajată să lucreze pe turele de noapte.

O sursă a dezvăluit către The Sun că deși Meghan Markle este o mămică „foarte grijulie” (în ciuda faptului că este vizibil neîndemânatică până și în ipostaza banală de a-și ține copilul în brațe n.r.), „noua doică s-a dovedit a fi mană cerească și s-a potrivit foarte repede în noua familie”.

În imagine se poate observa faptul că dădaca este o femeie aproape corpolentă și de culoare. Acest din urmă aspect este un lucru nu prea întâlnit printre guvernantele Familiei Regale britanice. Daily Mail scrie că doicile instruite la Colegiul Norland, școală englezească cu tradiție în pregătirea celor preocupați cu educația, sunt favorite în Familia Regală, iar Kate și Wiliam au angajat-o pe Maria Teresa Turrion Borralo pentru a le avea grijă de odrasle.

Maria Teresa Turrion Borralo

 

 

 

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
4.227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger