AcasăNewsNegoiţă: Cătușele au făcut curățenie în PSD

Negoiţă: Cătușele au făcut curățenie în PSD

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a declarat miercuri că regretă faptul că PSD a ţinut în funcţie un om până când a plecat în cătuşe, fiind nevoie să vină alţii pentru a face curăţenie în partid.

Robert Negoiţă Sursa foto Twitter

“Am un regret, şi faptul că Partidul Social Democrat a ţinut în funcţie un om până a plecat în cătuşe de acolo, e o chestiune mult mai gravă decât înţeleg mulţi din interiorul partidului. Sau cel puţin asta e percepţia mea”, a spus Robert Negoiţă făcând referire la Liviu Dragnea.

Edilul a adăugat că îi pare rău că a fost nevoie de alţii pentru a face curăţenie în partid. “Dacă am un regret, am un regret că au trebuit alţii să vină să ne facă nouă curăţenie, adică să scăpăm de personaj. Nu are cum să fie la fel, adică ceva cât de cât apropiat de nivelul de ticăloşenie pe care îl întruchipa acel personaj, acel individ, este greu”, a mai spus Negoiţă.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
182 afisari

4 COMENTARII

  1. Nu este cel mai îndreptățit să vorbească si sa nu se grăbească pentru ca sta pe un morman de dosare fierbinti.

  2. mai domnule Negoita, nu mai vorbi prostii, voi barbatii din PSD, nu prea sunteti barbati adevarati ati bagat femeile in functii cheie de conducere, care au facut greseli care au condus la scaderea in sondaje a PSD.Nu este vina lui L.Dragnea, el a facut tot ce a putut va tinut in brate, pe d-ta pe Oprisan si pe toti barbatii care concep sa stea in ubra unui lider, acum va vedeti descoperiti si va vaitati, iesiti la TV si in presa cu acuzatii impotriva lui L.Dragnea. Nu el nu este vinovat de pierderea alegerilor, de vina sunteti toti, sa nu spun ce fac oamenii PSD prin Institutii.

  3. MAI POCAITULE CU BACUL LA 40 de ani TU TREBUIA SA FII DEMULT INCATUSAT PENTRU DATORIA DE MILIOANE DE EU CATRE TARA pentru blocurile vandute pe persoana fizica .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger