AcasăNewsNegocieri pana in ultima clipa. Orban, mesaj pentru parlamentarii PSD si ALDE

Negocieri pana in ultima clipa. Orban, mesaj pentru parlamentarii PSD si ALDE

Cu gandul ca, pentru a se asigura ca aduna si restul de voturi necesare pentru ca Guvernul Dancila sa fie dat jos prin motiunea de cenzura pe care a initiat-o partidul sau, Ludovic Orban a transmis un mesaj pe ultima suta de metri, adresat, in mare, parlamentarilor nemultumiti din PSD si ALDE. In speranta ca ii va convinge sa sustina demersul Opozitiei la adresa Executivului.

„Le mai adresez public inca un indemn – aveti doua variante: sa va incetati cariera politica ramanand complicii acestui regim toxic pentru Romania sau aveti sansa de a va reabilita in fata cetatenii romani votand motiunea de cenzura”, a declarat Orban, dupa ce a subliniat ca „pana la momentul votului, aceste discutii si negocieri vor continua si vom cuantifica, la vot, cate voturi efective va avea motiunea de cenzura”.

59 afisari

1 COMENTARIU

  1. Orbane esti jalnic,ridicol ,n-ai argumente ,n-ai nimic in cap !,ca sa rastorni gasca de la PSD + ALDE neica nimeni iti trebuie o echipa pe care n-o ai!,ati trebuie un program pe care nu esti instare sa-l faci ,ai doar o gramada de oportunisti si de nulitati flamande .
    De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere !!.
    Scarba romanilor si niste jocuri murdare v-a scos in fata desi voi n-aveti fata de invingatori ,PNL de azi nu-i decat o jalnica gasca de nulitati.
    PSD alta gasca de hoti si panarame dar maimare si mai unita ,asa ca CIOCUL mic ca nu sunteti voi la putere.asta-i sloganul intre derbedei !!.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger