AcasăNews"Need for Speed" pe străzile din Constanţa. Poliţiştii, ULUIŢI când au văzut...

„Need for Speed” pe străzile din Constanţa. Poliţiştii, ULUIŢI când au văzut cine era şoferul pe care l-au oprit cu focuri de armă (VIDEO)

Politia-Romana-video-urmarire"Need for Speed" pe străzile din Constanţa. Poliţiştii, ULUIŢI când au văzut cine era şoferul pe care l-au oprit cu focuri de armă

Doi poliţişti din Constanţa au avut parte de aventura vieţii, sâmbătă, când au „alergat”, prin oraşul de la malul mării, după un şofer care refuzase să oprească la semnalele agenţilor de la Rutieră.

Opt focuri de armă au tras poliţiştii constănţeni pentru a-l determina pe un bărbat să oprească maşina.

Cine era la volan?

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că şoferul care a încercat să fugă nu deţinea permis de conducere şi era şi beat. Se afla sub influența băuturilor alcoolice (0.46 mg/l în aerul expirat). Bărbatul a fost dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Am încercat să îl blochez de mai multe ori cu maşina, m-a ocolit pe contrasens şi văzând că există posibilitatea unui accident rutier, i-am solicitat colegului meu să scoată armamentul”, a declarat agentul şef principal Cătălin Boiangiu.

Şoferul consumase şi cocaină

Pe filmul urmăririi se poate observa cum unul dintre poliţişti îl somează pe şofer: „Opreşte că trag! Opreşte!”.

Mai mult, acesta consumase cocaină înainte de a se urca la volan și se afla sub control judiciar pentru furt calificat și conducere fără permis.

Cercetat pentru trei infracţiuni, pe lângă cele două pentru care se afla deja sub control judiciar, şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

author avatar
Andrei Ștefan
695 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger