AcasăNewsNebunul care a vrut sa arunce in aer 40 de studenti se...

Nebunul care a vrut sa arunce in aer 40 de studenti se crede slujitorul Domnului

Un iesean care a incercat luni sa ucida 40 de studenti in timpul examenului de licenta, cu o bomba artizanala, a anuntat inainte de atentat ca este trimisul lui Dumnezeu.

Oliver Stan a detonat bomba sperand ca-i va ucide pe cei 40 de studenti stransi in sala

Oliver Stan (38 de ani), individul cunoscut cu afectiuni psihice care a reusit luni sa intre intr-o sala a Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” Iasi cu o bomba artizanala in spinare, pe care a detonat-o, a anuntat pe Facebook, inainte de fapta incredibila, ca este slujitorul Domnului.

Individul bolnav psihic sustine, pe internet, ca a lucrat pentru Dumnezeu

Ieseanul, despre care serviciile secrete nu detin informatii ca ar avea legaturi cu organizatii teroriste, avea chiar si o pagina web, unde declara ca a absolvit Liceul „Emil Racovita” din Iasi si Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din acelasi municipiu.

Specialistii au izolat zona, pentru a-ti tine pe curiosi la distanta

Reporterii „National” au descoperit ca teroristul de ocazie si-a creat pagina de Facebook in luna martie a acestui an (chiar inainte de ultima internare la Spitalul de Psihiatrie Socola) si ca a mentionat in spatiul virtual ca a fost angajatul lui Dumnezeu. Si, de aici pana la atentatul cu bomba artizanala a fost doar un pas… Din fericire, atat studentii, cat si profesorii au scapat teferi, singurul ranit fiind chiar teroristul psihopat, care a suferit leziuni minore.

author avatar
Narcis Voica
486 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger