AcasăNewsNebunie pe Otopeni: Mai multe curse aeriene au fost anulate

Nebunie pe Otopeni: Mai multe curse aeriene au fost anulate

Pasagerii s-au trezit ca planurile de calatorie le sunt date peste cap. Mai multe curse catre si din directia Germania, care ar fi trebuit sa ajunga sau sa plece de pe Aeroportul Otopeni, au fost anulate luni. Totul in urma unei greve de avertisment a unei companii aeriene.

Zeci de zboruri au fost anulate dupa ce angajatii au decis sa intre pe 22 aprilie in greva, nemultumiti de salarii. Compania le-a recomandat calatorilor care au rezervate zboruri in aceasta zi sa se informeze cu privire la situatia curselor dinspre si catre Germania. „Avem 9 aterizari si 9 decolari care au fost anulate ca urmare a grevei companiei Lufthansa si 2 curse la aterizare si 2 decolare la compania El Al. Toate destinatiile operate de pe Otopeni catre Germania au fost anulate”, a declarat Valentin Iordache, purtator de cuvant Aeroportul Henri Coanda, citat de Antena3.

Calatorii au ca varianta calatoria cu trenul, dar si zborurile companiei Germanwings ( companie low-cost care face parte din compania Luftansa), care nu sunt afectate de greva de luni.

Sursa foto: Facebook

author avatar
eNational
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger