AcasăNews”Neamtul”, calcat pe cap de MI6!

”Neamtul”, calcat pe cap de MI6!

Iohannis, ”biciul lui Juncker”

In data de 23.10.2017 titram ca ”SUA predau Romania MI6”, subliniind ca renumitul serviciu britanic de informatii externe a primit OK-ul inclusiv de la noua administratie republicana de la Washington pentru a veghea la ”zona de confort” a sistemului din tara noastra. Apoi, pe 06.05 anul acesta avertizam ca ”Serviciile germane ataca CIA in Romania”, insistand asupra inmultirii notelor contrainformative privind faptul ca ”BND-ul german a trecut la un contraatac naucitor, cu o uriasa miza financiara si care vizeaza inclusiv activitatea atotputernicei agentii americane din tara noastra”.  De asemenea, recentele dezvaluiri repetate privind faptul ca acelasi serviciu de informatii externe al Germaniei si-ar fi bagat coada in deturnarea manifestatiilor din Piata Victoriei si ca BND-ul ii forteaza mana presedintelui Klaus Iohannis pentru a castiga razboiul economic purtat pentru a nu scapa Romania din ”ghearele” companiilor germane, austriece si, prin ricoseu, inclusiv firmelor ”acoperite” ale Moscovei s-au rostogolt ca un adevarat ”bulgare” de presa, acum toata lumea vorbind de legaturile primejdioase dintre seful statului roman si agentii de influenta ai unui serviciu secret strain.

Iohannis biciul lui Juncker

Numai ca, daca pe Klaus Iohannis tot l-a mancat undeva sa se joace de-a spionul, iata ca ”neamtul” chiar a fost luat in serios! Iar faptul ca in ciuda eforturilor „pe resurse umane” ale BND-ului german, celor logistice asigurate de FSB-ul rusesc prin ”caseria” din Piata Unirii mascata de unele companii austriece si de mana de ajutor data ceva mai discret si de DGSE-ul francez, planul pritocit la Bruxelles si executat de Palatul Cotroceni a esuat. Si toate acestea pentru ca, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, manevrele efectuate cu girul catorva cancelarii occidentale au fost dejucate de catre influentul  MI6! Insa  in niciun caz nimeni din sistem nu poate fi atat de naiv incat sa creada ca serviciul britanic de informatii externe ar fi cazut in admiratia extrema pentru guvernarea Dancila. Numai ca informatiile MI6, care colaboreaza tot mai intens  in ultioma vreme cu agentiile americane si israeliene se tem ca sub Presedintia romana a Consiliului Uniunii Europene se va forta de catre Bruxelles inchiderea dosarului ”BREXIT” prin incarcarea notei de plata care sa-i fie impusa Marii Britanii.

Angela Merkel si Emmanuel Macron au nevoie de guvernul meu in Romania

Iar cum autoritatile de la Londra nu-si fac iluzii ca obedientul Klaus Iohannis nu va face totul pentru a castiga simpatia inaltilor comisari europeni si va executa orbeste ordinele venite mai ales de la Berlin, prioritatea MI6 este acum sa incurce acest plan. Astfel ca odata identificat drept ”tinta” pentru interesul strategic al Marii Britanii, Klaus Iohannis se va putea astepta la mult mai multe surprize de acum inainte. Si cum umorul britanic este oricum unul aparte, sursele noastre sustin ca atat actuala majoritate parlamentara cat si coalitia de guvernare vor face scut, la momentul oportun, in Parlament si CSAT deopotriva, pentru ca Klaus Iohannis sa nu poata apasa butoanele indicate de Bruxelles decat cu un mandat precis din partea Puterii politice de la Bucuresti! Asa ca joac-o pe asta, Klaus Werner!

Octombrie 2017

”Miscare naucitoare pe piata globala de intelligence, cea atat de strans legata in ultima vreme de interesele economico-financiare ale marilor jucatori ai lumii. Iar cum faliile la nivel mondial sunt in plina operatiune de repozitionare, incercandu-se astfel evitarea unui cutremur devastator in urma iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, deja se fac noi aliante si impartiri ale sferelor de interese. Iar faptul ca in ultimele saptamani numarul britanicilor care vin tot mai des in tara noastra, indiferent ca este vorba de oameni de afaceri, demnitari sau discreti agenti de influenta ai serviciului regal de informatii externe a crescut de zece ori nu arata decat predarea Romaniei in zona de confort a MI6”.

Lovitura din 10 august dejucata

Astfel incepeam dezvaluirile din data de 23.10.2017 cu privire la faptul ca  noua axa Washington – Tel Aviv se bazeaza si pe sprijinul tacit al Londrei  pentru pastrarea Romaniei in propria sfera de influenta. Si tocmai descinderile primului val de agenti ai MI6 la Bucuresti au determinat ”concurenta” franco-germana sa apese acceleratia Cotrocenilor si sa grabeasca punerea in practica a planului ”marii emotii nationale”, care sa duca la schimbarea actualului guvern pana la preluarea de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Mai 2018

”Structurile romanesti de contrainformatii par cu atat mai legate de maini si de picioare cu cat tupeul agentilor de influenta ai BND-ului german, care duc un razboi economic pe cat de pragmatic, pe atat de profitabil beneficiaza din plin de avantajul oferit de prezenta coloanei a cincea de langa chiar seful statului roman, gruparea sasilor formata din Jurgen Paull Porr, Michael Schmidt, Andreas Huber si nenumarati alti etnici germani din zona Brasov – Sibiu, fiind vorba de cel mai influent grup transapartinic al momentului, in care Klaus Iohannis are incredere oarba”. Iar in dezvaluirile publicate in data de 06.05.2018  avertizam despre faptul ca ” prinse in aceasta menghina a unei susceptibile infratiri pragmatice si cu mize financiare uriase dintre BND-ul german si FSB-ul rusesc, care face ravagii si in alte tari est-europene, structurile contrainformative romanesti nu pot astepta sprijin decat de la CIA”!

Avertisment discret al lui Dragnea

Concluzionand ca ”daca agentii de influenta ai BND-ului merg inca pe burta, conducatorii romani ai unor companii vitale fiind zburati pe banda rulanta sau dandu-si singuri demisiile din motive personale, statul roman neindraznind sa intervina, cu totul altfel ar putea sta lucrurile cand americanii se vor convinge pe propriile contracte ca germanii sunt complici, pe bani frumosi, la razboiul hibrid declansat de Moscova in aceasta parte a lumii. Mai ales ca in sistem se stie foarte bine de rivalitatea dintre cele doua servicii, cei de la CIA preferand mai bine sa trateze direct cu fesebistii rusi decat sa conlucreze cu partenerii ofiteri de informatii germani. Ca tot cam aia e, dar cu comisionul aferent…”. Si iata ca nu au trecut decat trei luni si ”profetia” s-a si indeplinit…

Nota de plata pentru Londra

Intrarea Romaniei in ”troica” oficiala de conducere a Consiliului Uniunii Europene cu actuala guvernare ar putea strica total planurile comisarilor de la Bruxelles, care vor sa pedepseasca exemplar Marea Britanie pentru iesirea din structurile comune europene, pentru a da astfel un exemplu si un avertisment cat mai dur si altor state care urmaresc cu atentie derularea ”BREXIT”-ului, amenintand deja ca vor urma la randul lor exemplul Londrei. Iar modalitatea aleasa de Jean Claude Juncker si ceilati lideri ai Comisiei Europene pentru a pedepsi Londra este tocmai ”sa-i arda la buzunar” pe britanici.

De la Bruxelles se forteaza ”taxa pe smecherie” pentru BREXIT

Iar aceasta intocmire a ”notei de plata”, tot amanata pana acum ar ruma sa fie oficializata tocmai in timpul mandatului romanesc, stiut fiind faptul ca Klaus Iohannis, dependent de sprijinul cancelariilor occidentale pentru a mai putea spera la un nou mandat va face orice ca sa-si multumeasca sustinatorii externi. Numai ca prea putini au luat in serios un discret avertisment transmis recent de catre Liviu Dragnea, cel care ”strecura” intr-o iesire publica faptul ca in lipsa unui mandat din tara pentru Iohannis, ”cam vorbeste gura fara el pe la Bruxelles”. Astfel ca pentru a umfla ”marele pot” de sute de miliarde de lire pe care vor sa-l impuna Marii Britanii, Angela Merkel, Emmanuel Macron si ceilalti lideri bruxellezi au nevoie musai de un presedinte roman care sa aiba ”guvernul lui”, pentru a nu aparea surprize. In timp ce Londra are la aceasta ora tocmai interesul ca Iohannis sa ”nu zburde” de capul lui in perioada detinerii Presedintiei Uniunii Europene! Si cum MI6 are in fisa postului tocmai apararea ”pericolelor externe” la adresa stabilitatii si statalitatii britanice, un nou jucator de temut a intrat in ”jocul pentru Romania”, intarind astfel considerabil tabara americano-israeliana.

author avatar
Catalin Tache
4.194 afisari

3 COMENTARII

  1. Romania a fost predata MI6 si, pentru ca ne domina si noi suntem sclavi neputinciosi, i-am scos din UE, le mutam City-ul si ii lasam fara Scotia si Irlanda in timp ce o cumparam pe May si il instalam pe Charles dupa ce l-am chemat sa bea tuica, numarul spionilor romani a crescut de zece ori in ultimii cinci ani si sunt premiati de politie si cand sunt complici ai terorismului, iar spionul nostru din alta tara ii umileste la ei acasa. Ce sclavi neascultatori suntem! Cred ca o bomba nucleara ar rezolva toate dilemele: fara bomba – rau, cu bomba – bine.

  2. Am ramas inlemnind. Dar unde e KGB? Deci Anglia brecsita ne apara prouie dar de fapt nu e opera lor cia Sua care e pe o alta axa decat Nato cu Tel Aviv si apar nemtii acum e teroare caci ei desi in Nato si uie ne doresc la pat si ei te smintesti ce complicata e istoria noastra mai lipsea Biladen, Israela si Irinel Columbeanu care a fost prins in pat cu Bianca lui Bote care culmea nu au fost prinsi in patul lor…

  3. Eu am inteles ca urmeaza, in sfarsit, denuntarea ticalosului pact Ribentrop-Molotov, adica americano-britanicii ar urma sa analizeze corect, adica obiectiv, implicarea Romaniei in razboiul antisovietic (ca oricum am platit mai mult decat facea…), dar si asazisa colaborare cu nazistii (am „colaborat” pana ne-au golit de resurse materiale si umane si apoi s-au „mirat” ca am intors armele…) si ne vor ajuta sa revenim la nivelul 1 Decembrie 1918, dar, fara tradatoarea casa regala…Sau, nu?! Nu asta vor toti, binele Romaniei?! E adevarat, unii ni-l cer, altii ni-l iau cu japca…In privinta lui Iohanis, ce sa-i ceri unui cocalar tradator, fericit ca e bagat in seama de „baietii mari”?! Sper sa-si prinda urechile alea clapauge in menghina serviciilor secrete pe care crede ca le controleaza!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger