AcasăNewsNe e dor de Steve Jobs

Ne e dor de Steve Jobs

Anuntata cu mult fast si asteptata de intreaga lume, lansarea noului iPhone5 s-a dovedit a fi o deziluzie mondiala, fiind prezentat un iPhone4 mai avansat. Pana si bursele au reactionat rapid, actiunile Apple  inregistrand scaderi chiar in timpul prezentarii.

Steve Jobs, legenda Apple

Dupa ce au preluat fraiele companiei de la Steve Jobs, mai-marii Apple au lansat marti seara un produs care arata identic cu vechiul iPhone4, doar ca este mai puternic din punct de vedere tehnic si  inoveaza doar pe partea de software. Mai precis, noul iPhone4S are microprocesorul dual-core A5 de 1 GHz utilizat deja de Apple pe tableta iPad2 si o camera foto/video de 8 megapixeli, careia i s-au imbunatatit timpii de raspuns: 1,1 secunde pentru a face prima fotografie si 0,5 secunde pentru cea de-a doua.

A murit Steve Jobs! Co-fondatorul Apple, rapus de cancer!

Vezi cateva citate celebre ale geniului Apple!

Ultimele imagini cu Steve Jobs inainte sa moara! FOTO

Bill Gates: “Sunt cu adevarat indurerat de moartea lui Steve Jobs!”

iPhone 4S arata identic cu predecesorul sau, iPhone4

Singurul lucru cu adevarat inovator al iPhone4S este super-aplicatia pe nume „Siri”, care presupune un asistent vocal ce poate primi si raspunde  la tot soiul de comenzi ale utilizatorului. Poti sa-i ceri lui Siri sa-ti aminteasca sa suni pe cineva cand pleci de la birou,sa te trezeasca la o anumita ora sau chiar sa-ti spuna evolutia bursei.

Tim Cook, departe de Steve Jobs

Tim Cook, noul CEO al companiei americane nu a fost la inaltimea asteptarilor i-fanilor

Chiar daca a preluat de la Steve Jobs functia de CEO Apple precum si o parte din elementele care au consacrat prezentarile produselor Apple, Tim Cook nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor fanilor din intreaga lume. Cu totii sperau ca dezamagirea provocata de retragerea lui Steve Jobs sa fie compensata, intr-un mod sau altul, de noul director. Si chiar daca Tim Cook nu si-a insusit entuziasmul si pasiunea din prezentarile predecesorului sau, atunci macar un iDevice care sa lase lumea cu gura cascata ar fi putut readuce Apple acolo unde a plasat-o Steve Jobs, dupa cateva decenii de inventii. Dar n-a fost asa si i-fanii au reactionat masiv pe bloguri, iar pe langa ei si actiunile companiei au inceput sa o ia la vale, scazand cu aproape trei procente chiar in timp ce Tim Cook si Phil Schiller (vicepresedintele Apple care a prezentat efectiv noul telefon) anuntau ca nu se va lansa iPhone 5, ci 4S.

Cum ar fi putut arata iPhone5, pe baza zvonurilor aparute in ultima vreme

In consecinta, prea mult tam-tam pentru un produs mult sub asteptarile pietei. Ceea ce ne indreptateste sa ne alaturam fanilor iPhone si sa spunem si noi: „Ne e dor de Steve Jobs!”.

Si Samsung se ia de Apple

Apple sustine ca Samsung a incalcat 13 patente la tableta Galaxy

Samsung Electronics va cere in justitie interzicerea comercializarii noilor aparate iPhone 4S ale Apple in Franta si Italia, pe motivul incalcarii patentelor.  Cele doua companii se razboiesc de mai multa vreme in justitie, Apple a acuzat firma asiatica de  incalcarea a 13 patente la tableta Galaxy 10.1, realizata de Samsung. Compania asiatica a operat 10 dintre cele 13  modificari cerute de Apple, dar tot nu si-a putut lansa tableta pe 30 septembrie in Ausralia,  deoarece firma americana  nu si-a dat acordul. In replica, Samsung cere acum scoaterea de pe piata a iPhone 4S.

author avatar
Ciprian Purice
423 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger