AcasăNewsNe-a facut-o! Amy nu mai vine la Bucuresti

Ne-a facut-o! Amy nu mai vine la Bucuresti

Artista  si-a anulat spectacolul pe care urma sa il sustina in Romania, pe 15 august, dupa ce managerul ei, Ray Cosbert, a pus piciorul in prag si a trimis-o la dezalcoolizare.

Amy ar putea renunta la cariera vreme de cativa ani, pana isi va rezolva problemele cu alcoolul

S-a facut de ras la  concertul din Serbia, a anulat spectacolele pe care urma sa le sustina saptamana aceasta la Istanbul si Atena, iar acum si-a luat adio pentru o perioada nedeterminata de  la aparitiile publice. Este vorba, desigur, despre cantareata Amy Winehouse , care ar fi trebuit sa cante si la Bucuresti pe 15 august. Insa dupa concertul dezastruos pe care l-a sustinut zilele trecute la Belgrad, unde a aparut pe scena beata, s-a luat la harta cu spectatorii si a uitat ce are de facut, diva a fost silita sa isi schimbe programul.

Mai exact, artista a intrat pe mana managerului ei, Ray Cosbert, care a decis sa ia atitudine.  Intr-o incercare disperata de a o impiedica pe Winehouse sa se mai faca ras, dar si hotarat sa ii salveze viata, Ray a decis sa o interneze pe Amy intr-o clinica de dezalcoolizare. Pe perioada nedeterminata. Potrivit unor surse din apropierea lui Amy, aceasta ar putea sta departe de scena cativa ani, pana isi va rezolva problemele pe care le are cu alcoolul.

 

author avatar
Alina Creanga
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger