AcasăNewsNavigatul pe internet ucide! A luat viata unui tanar cand se uita...

Navigatul pe internet ucide! A luat viata unui tanar cand se uita pe Facebook

Caz socant petrecut zilele trecute la Lugoj unde s-a petrecut un accident de circulatie in conditii cel putin dubioase.

Soferul unui autotren, cetatean strain, a pierdut controlul volanului, in momentul in care se deplasa pe soseaua de centura a orasului Lugoj, a intrat pe contrasens si a lovit in plin un autoturism marca Audi.

Mihai Chitic, un tanar de numai 27 de ani, din Lugoj, soferul masinii Audi, a murit pe loc in urma impactului violent. Conform exclusivtm.ro, in ciuda faptului ca s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa, soferul autotrenului a fost lasat sa plece de catre anchetatori.

Detalii halucinante ies la iveala dupa cateva zile de la producerea accidentului. Soferul autotrenului a pierdut controlul volanului pentru ca era ocupat sa-si verifice pagina de Facebook pe telefonul personal.

In ciuda conditiilor meteo nefavorabile, Mihai Chitic a fost condus, sambata, pe ultimul drum, iar rudele acestuia se tem ca soferul autotrenului se va face nevazut, dupa ce a fost eliberat, desi anchetatorii le-au dat asigurari ca cetateanul strain nu va scapa nepedepsit daca se va stabili oficial ca este vinovat.

author avatar
Cristi Ionita
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger