AcasăNewsNatura s-a dezlantuit in Capitala! Copaci cazuti si strazi inundate dupa furtuna

Natura s-a dezlantuit in Capitala! Copaci cazuti si strazi inundate dupa furtuna

Vremea rea a facut prapad si in Bucuresti. In urma ploilor torentiale, un copac s-a prabusit in fata unui bloc din zona Titan. Nimeni nu a fost ranit, dar locuitorii imobilului au tras o sperietura groaznica.

Dupa mai bine de o ora, autoritatile au reusit sa taie crengile si au ridicat trunchiul copacului. De asemenea, o strada tot din Sectorul 3 din  Bucuresti a fost inundata. Oamenii care locuiesc in zona au spus ca nu au fost luati prin surprindere pentru ca asa patesc de fiecare data cand ploua.

„Aici nu e de azi, de ieri, e veche, veche de mult. Nu e de acum, aici este un fel de vale. Asa a fost mereu, am intrat cu cizme prin astea, prin canale. De anul trecut au zis ca vin sa faca aici, cica scurgerea de acolo e infundata la canalul central”, a spus un bucurestean pentru Romania TV.

Nici in restul tarii, lucrurile nu stau mai bine. Un barbat din localitatea Bohotin, Iasi, care incerca sa traverseze un rau a fost surprins de viitura si in ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, omul si-a pierdut viata. In acelasi judet, in localitatea Andrieseni, un barbat in varsta de 80 de ani si nepotul sau au fost luati de viitura si si-au pierdut viata. Initial, copilul fusese dat disparut, iar dupa 24 de ore, cu ajutorul pompierilor, i-a fost gasit trupul neinsufletit.

Vestile proaste nu se opreasc aici pentru ca avertizarea COD GALBEN de ploi torentiale si vijelii, valabila pentru majoritatea zonelor tarii, ramane in vigoare pana joi la ora 23.00.

Sursa foto: Captura RTV.

author avatar
Anca Murgoci
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger