AcasăNewsNATO transmite probleme pentru Rusia: rămân fără combustibil şi fără "moral" (VIDEO)

NATO transmite probleme pentru Rusia: rămân fără combustibil şi fără „moral” (VIDEO)

combustibil-tancNATO transmite probleme pentru Rusia: rămân fără combustibil şi fără "moral"

Au apărut şi primele probleme serioase pentru Rusia privind invazia în Ucraina. Speranţa vine de la un oficial militar NATO. Acesta a afirmat că rușii sunt în urma programului și că situația începe să le scape de sub control.

Sunt în criză de combustibil, se mișcă mult prea încet, iar moralul este în mod evident o piedică, a detaliat oficialul Alianţei.

Le scapă situaţia de sub control?

Întrebat dacă este posibil ca Rusia să-și intensifice eforturile, oficialul NATO a spus: „Trebuie, pentru că sunt mult în urma programului. Situația începe să le scape de sub control, fiecare zi în plus este deosebit de dureroasă”.

Imagini incredibile au fost surprinse pe frontul din partea de nord-est a Ucrainei: blindate rusești rămase fără combustibil în zona Samy, loc unde se duc lupte de câteva zile și unde forțele rusești nu au reușit să captureze orașul încă.

Într-un clip video care s-a viralizat pe rețelele de socializare, un șofer ucrainean oprește în dreptul unui blindat rămas în „pana prostului” și intră în discuție cu militarii ruși.

author avatar
Andrei Ștefan