AcasăNewsNATO transmite probleme pentru Rusia: rămân fără combustibil şi fără "moral" (VIDEO)

NATO transmite probleme pentru Rusia: rămân fără combustibil şi fără „moral” (VIDEO)

combustibil-tancNATO transmite probleme pentru Rusia: rămân fără combustibil şi fără "moral"

Au apărut şi primele probleme serioase pentru Rusia privind invazia în Ucraina. Speranţa vine de la un oficial militar NATO. Acesta a afirmat că rușii sunt în urma programului și că situația începe să le scape de sub control.

Sunt în criză de combustibil, se mișcă mult prea încet, iar moralul este în mod evident o piedică, a detaliat oficialul Alianţei.

Le scapă situaţia de sub control?

Întrebat dacă este posibil ca Rusia să-și intensifice eforturile, oficialul NATO a spus: „Trebuie, pentru că sunt mult în urma programului. Situația începe să le scape de sub control, fiecare zi în plus este deosebit de dureroasă”.

Imagini incredibile au fost surprinse pe frontul din partea de nord-est a Ucrainei: blindate rusești rămase fără combustibil în zona Samy, loc unde se duc lupte de câteva zile și unde forțele rusești nu au reușit să captureze orașul încă.

Într-un clip video care s-a viralizat pe rețelele de socializare, un șofer ucrainean oprește în dreptul unui blindat rămas în „pana prostului” și intră în discuție cu militarii ruși.

author avatar
Andrei Ștefan
675 afisari

8 COMENTARII

  1. Fara combustibil ramane occidentul sa vedem de unde o da traga si ei l de a neomarxistii damblagii!!!

  2. Domnule Stefan, cum puteti scrie un articol pe baza unei filmari la oha. Asta inseamna jurnalism? Unde sunt datele concrete vizavis de locul unde se desfasoara filmarea, data filmarii, fetele celor care vorbesc….etc. Apare o filmare cu un tanc nu se stie a cui si o conversatie pe ecran care e si tradusa ca sa inteleaga tot amarasteanu ce trebuie. Pe o asemenea filmare necunoscuta se poate pune audio orice conversatie mai ales ca nu se fad fetele nimanui. Si bagam si traducerea ca sa inteleaga toti ce ciripim noi in fundal. Felicitari…….urmaresc constant evolutia. Sunt curios unde o sa ajungeti in ritmul asta. Probabil o sa scrieti informatii din burta fara imagini sau date concrete. Succes in cintinuare!

  3. -Esenta onflictului pentru marile interese ale concernelor americame si ue este de a jefui resursele naturale ale ucrainei – agricole, carbuni, titei, hidrocarburi si centralele atomice. Cum Putin i-a tot avertizat de 14 ani incoace ca nu accepta NATO in ucraina si va riposta in stilul sovietic, sorosistii, nuland si hillary i-au tot ras in nas si i-au tot fluturat sanctiuni economice si financiare. Ce e mai greu pentru occidentali acum e ca trebuie sa accepte sa se bata si militar cu Rusia si asta le da fiori reci, trebuiesc bani, trupe de asalt cu combatanti vigurosi, nu lgbtisti, trupe combatante cam 4-500.000, avioane, care de lupta la sol si aparatura de ultima generatie pe care sa le trimita pe limita de est-Baltice, Polonia, Cehia si Slovacia, Croatia, Romania, Bulgaria, Ungaria, Grecia. Au crezut ca pot jefui in Ucraina ca si in Romania. Sa vedem daca USA ii mai da mana sa impuna costuri doar tarilor din est. ACUM ABIA SE VEDE UTILITATEA SI EFICIENTA NATO.Cu sancti-frectii ii nenorocesti doar pe aliati. . Occidentalii se oftica ca Putin le-a luat-o inainte, nu i-a lasat sa jefuiasca si sa-i ciocane la usa din DonbaS…. Urmmeaza partea a treia – Nuland !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger