AcasăNewsNatiunea, inamicul absolut al lui George Soros

Natiunea, inamicul absolut al lui George Soros

George Soros promite sa lupte, cu toate fortele sale, impotriva nationalismului, pe care  l-a definit drept „ideologia dominanta ” din lume.

Intr-un interviu acordat Financial Times, George Soros, magnatul american de origine maghiara a subliniat ca miscarea sa progresista se confrunta „cu un nou val de patriotism si populism”. „Este un deja vu, dar cu o mare schimbare – ideologia dominanta in lume este acum nationalismul”, a spus Soros.  „Uniunea Europeana este pe cale sa se prabuseasca. Rusia este puterea renascuta, bazata pe nationalism”, a declarat Soros. Deci, trebuie lupata si impotriva Rusiei, intelegem  noi. Magnatul in varsta de 87 de ani spune ca s-a gandit sa renunte la Fundatiile pentru o Societate Deschisa, dar, observand „ascensiunea nationalismului la scara mondiala, in contrast cu ƒ„societatea deschisa” si globalizarea pe care le promoveaza, a decis recent sa transfere 18 miliarde de dolari din propriul patrimoniu in reteaua de „organizatii filantropice”, angajandu-se sa ramana presedinte inca cinci ani sau mai mult. „Sunt destul de norocos cu dusmanii mei”, a spus Soros. „Ma simt gata sa reactionez si sa apar ceea ce este bine”. Soros are o avere de cel putin 25 miliarde de dolari si este supranumit in Marea Britanie „omul care a falimentat Banca Angliei”, dupa ce a pariat masiv impotriva lirei sterline, in 1992 si a obtinut peste un miliard de dolari.

Orban pregateste legile “Stop Soros!”

Guvernul Ungariei a elaborat un nou pachet legislativ impotriva migratiei ilegale. Proiectul de lege, care urmeaza sa fie supus dezbaterii publice ii obliga pe sustinatorii imigrantilor ilegali sa isi inregistreze datele lor personale, precum si la plata unui impozit de 25% pentru finantarile primite din strainatate, a anuntat ministrul ungar de interne, Sándor Pintér. Purtatorul de cuvant al Guvernului de la Budapesta, Zoltán Kovács, a numit acest pachet de legi „Stop Soros!”.

author avatar
Catalin Dumitrescu
883 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce o fi saracu in mintea lui ca e zob. Ca daca citesti National esti nationalist, nu e un stindard al unui neam nu poti citi doar despre zeilandezi ca ai fi nationalist zeilandez. Atunci speriat de natiunii a zis ca nu e bine sa le diluam. Si cand joaca fotbal Sua – Anglia nentu Sorosi om educat cu experienta de razboi striga Hai Nato!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger