Acasă"NATIONAL" te trimite la un concert "Magic" cu Loredana!

„NATIONAL” te trimite la un concert „Magic” cu Loredana!

Participa la „Marea Comentariada” pe national.ro si poti castiga bilete la supershow-ul Loredanei! Tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la newsletterul national.ro, sa lasi unul sau mai multe comentarii la articolele preferate si poti castiga una dintre cele 10 invitatii pentru doua persoane la mega spectacolul artistei de pe 23 noiembrie, de la Sala Palatului!

UPDATE 13.11.2013: Au aflat de pe site-ul national.ro ca au castigat la cea de-a doua extragere a concursului “Marea Comentariada” si au venit la sediul redactiei sa-si ridice premiul! Am dat, asadar, cele patru invitatii duble la concertul Loredanei – castigate, in cadrul concursului nostru – <<“NATIONAL” te trimite la un concert “Magic” cu Loredana!>> –  de Rudolf Simion, Andreea Sirghie (premiul a fost ridicat de la sediul ziarului nostru de catre mama castigatoarei-n.r.), Mihaela Petrea si Maria Magdalena Gheorghiu. NU UITA! Concursul continua!

UPDATE  11.11.2013 : Am extras alti castigatori ai concursului ‘“NATIONAL” te trimite la un concert “Magic” cu Loredana’! Concursul continua!

UPDATE  04.11.2013 : Uite cine sunt primii norocosi care au catigat invitatii duble la concertul „MAGIC” al Loredanei

“MAREA COMENTARIADA” incepe miercuri, 30 octombrie 2013, ora 00:01 si se incheie duminica, 17 noiembrie 2013, ora 23:59! Biletele sunt valabile la concertul Loredana – ”Magic”, de pe 23 noiembrie, de la Sala Palatului.

Ce trebuie sa faci daca vrei SA PARTICIPI la concurs:

1. Inscrie-te la newsletter-ul national.ro cu nume, prenume si un e-mail valid. Click AICI pentru inscriere

2. Da LIKE paginii de Facebook a Ziarului National. (in cazul in care nu ai dat deja). Click AICI pentru a da LIKE.

3. Incepand cu 30 octombrie scrie zilnic cel putin un comentariu la unul sau mai multe articole care ti-au placut, de pe national.ro, folosind aplicatia facebook aflata la finalul fiecarui material.

– dupa ce ai postat primul comentariu esti inscris in concurs si ai sansa sa castigi bilete la extragerile saptamanale sau la extragerea finala.

– NU UITA! Lasi mai multe comentarii, ai mai multe sanse de castig la “MAREA COMENTARIADA“ – asa ca poti comenta zilnic, de luni pana duminica, articolele de pe national.ro!

CAND AU LOC EXTRAGERILE:

– in zilele de 04.11. 2013, 11.11.2013 si 18.11.2013 vor avea loc extragerile saptamanale la “MAREA COMENTARIADA”. La extragerile din 04.11. 2013 si 11.11.2013, trei dintre cei care au comentat la articolele de pe national.ro vor primi cate o invitatie valabila pentru doua persoane, la concertul Loredanei, in timp ce la extragerea din 18.11.2013 vom extrage patru castigatori. Pentru a participa la o extragere saptamanala trebuie sa postezi cel putin un comentariu in fiecare zi a saptamanii respective.

– extragerile vor avea loc in fiecare luni, la ora 12.00. Odata desemnati, castigatorii vor fi anuntati in cel mai scurt timp pe site-ul national.ro, in materialul “MAREA COMENTARIADA”, dar si pe e-mail (prin intermediul caruia va vor fi solicitate datele de contact, pentru ca norocosii sa poata intra in posesia biletelor).

– nu uitati: in zilele de luni 04.11. 2013, 11.11.2013 si 18.11.2013 vor avea loc extragerile saptamanale la “MAREA COMENTARIADA”!

IMPORTANT! In cazul in care un castigator nu raspunde la e-mail pana in ziua de miercuri, ora 18, a saptamanii respective, isi pierde sansa de a-si ridica premiul, iar inviitatia va fi reportata pentru extragerea din saptamana urmatoare. In cazul in care cititorii national.ro desemnati castigatori la extragerea finala, de pe 18.11.2013, nu isi ridica premiile pana miercuri, 20 noiembrie, ora 18, pierd sansa de a merge la concertul Loredanei, de pe 23 noiembrie.

REGULI PENTRU PARTICIPANTII LA “MAREA COMENTARIADA”:

– comentariile trebuie aiba legatura cu tema articolului la care sunt postate

– comentariile vor fi facute folosind aplicatia facebook lasand bifata optiunea “Post to Facebook”

– NU vor fi validate comentariile care contin injurii sau expresii licentioase sau care au unul ori mai multe caractere lipsite de sens

-adresele de e-mail de pe care sunt trimise comentariile trebuie sa fie cele inregistrate la newsletter

-UN singur utilizator poate castiga O SINGURA INVITATIE valabila pentru doua persoane.

– trebuie sa aveti in vedere ca e-mailul de pe care trimiteti comentariile sa fie unul valid, pentru ca prin intermediul acestuia redactorii national.ro va vor solicita datele de contact, pentru a putea intra in posesia premiului.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul