AcasăNews"National" pune in miscare MAI, in cazul Aeroportului Otopeni!

„National” pune in miscare MAI, in cazul Aeroportului Otopeni!

Ca sa spele imaginea Ministerului de Interne, in urma materialului publicat in „National”, despre batalia crunta in care au fost implicati mai multi membri ai unui grup de romi, chiar in perimetrul securizat al Aeroportului Otopeni, secretarul de stat Anghel Andreescu organizeaza astazi la ora 13 o mega-operatiune in zona Aeroportului „Henri Coanda”.

Andreescu s-a sesizat si, la cateva zile dupa ce „National” a scris despre macelul de la Otopeni, incearca sa dreaga busuiocul. Ziarul nostru semnala ca, desi oficialii Ministerului anuntasera ca masurile de securitate pe Otopeni au fost sporite dupa sfarsitul tragic al studentei Yurika Mauno, in zona haosul si nesiguranta sunt la ordinea zilei.

Cativa membri ai unui grup de romi si-au impartit dreptatea cu pumnii, sub privirile ingrozite a zeci de turisti straini care, abia ajunsi in Romania, s-au trezit in mijlocul unui adevarat macel. Scandalul, care s-ar fi vrut ingropat sub pres, a fost, insa, dezvaluit opiniei publice de „National”, iar informatiile au ajuns si la urechile mai-marilor din MAI, care acum incearca sa dreaga imaginea Ministerului.

Totul s-a intamplat la doar trei luni dupa ce tanara japoneza a fost violata si omorata cu bestialitate, la doar cateva zeci de minute dupa ce a aterizat pe Aeroportul International, pentru ca s-a lasat convinsa de recidivistul Vlad Nicolae sa urce in taxi. In ciuda declaratiilor de natura sa linisteasca atat opinia publica din Romania, cat mai ales pe cea din strainatate, s-a vazut cat se poate de clar ca lucrurile au scapat din nou de sub control, chiar in zona securizata a Aeroportului International „Henri Coanda”.

De mentionat este faptul ca la nivelul Aeroportului functioneaza un serviciu de taximetrie, coordonat de un cadru MAI, care a declansat o adevarata vanatoare la adresa taximetristilor pirat. Eforturile depuse in ultimele luni de oficialii Ministerului de Interne se vad, insa doar la acest nivel.

Ramaneti pe national.ro pentru a afla mai multe detalii!

author avatar
eNational
310 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger