AcasăNews"National" a pus mana pe corespondenta premierului Ponta!

„National” a pus mana pe corespondenta premierului Ponta!

„SNOW SUN SKIds” a fost denumita actiunea in care, timp de doua saptamani, in sase zone din tara cu domeniu schiabil s-au desfasurat concursuri de selectie la care au participat peste 500 de copii din clasele primare.

Cei mai buni 50 dintre copii au fost impartiti in doua grupe, echipa SNOW si echipa SUN, si trimisi in cantonamente la Baile Harghita, respectiv la Cheile Gradistei. Acolo, ei se vor pregati cu antrenori ai loturilor nationale de schi si biatlon. Ieri, pe adresa redactiei noastre a sosit si o carte postala care ii este adresata premierului Victor Ponta. Promitem sa-i inmanam corespondenta cat mai repede liderului din Palatul Victoria, mai ales ca mesajul, unul din suflet, este emotionant: „Draga Domnule Prim-Ministru Victor Ponta, Va scriu din partea copiilor din cantonament. Cu totii vrem sa va multumim si dumneavoastra pentru acest frumos inceput de vacanta si de cariera sportiva. Am vazut la televizor ca va place sportul si ne-am dat seama ca ne veti incuraja si pe noi sa facem performanta.  Aici, la munte, e foarte frumos, iar noi alergam cat e ziua de lunga pentru ca vrem sa ajungem la Jocurile Olimpice cand vom fi mari. Va promitem ca vom invata si ne vom antrena pentru a ajunge campioni. Cu drag, Andreea”.

Secretarul general al Federatiei Romane de Schi Biatlon, Puiu Gaspar ne-a declarat ca are ca obiectiv legitimarea a cat mai multi dintre copiii selectionati, pentru completarea grupelor de performanta ale cluburilor sportive scolare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.711 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger