AcasăDezvaluiriAncheteNAȚIONAL a avut dreptate! VASILESCU, ZBURAT DIN SISTEM!

NAȚIONAL a avut dreptate! VASILESCU, ZBURAT DIN SISTEM!

Chestorul Liviu Vasilescu este OUT de la șefia Direcției Generale Anticorupție și din sistem! Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 25 august 2023, decretul. 

„Decret privind încetarea raporturilor de serviciu ale domnului chestor șef de poliție Vasilescu Liviu din Ministerul Afacerilor Interne;
Decret privind eliberarea din funcția de procuror a doamnei Colțan Maria la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, având gradul profesional corespunzător parchetului de pe lângă curte de apel – pensionare;
Decret privind eliberarea din funcția de procuror a doamnei Ilie Ana-Maria la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București – pensionare;
Decret privind eliberarea din funcția de procuror a domnului Gabor Bogdan la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș, având gradul profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – pensionare”.

Vom reveni…

AMENINȚĂRI MAFIOTE: „BULIBAȘA” VASILESCU,”STABOR” LA DGA!

VASILESCU! DGA! POLIȚIST, SLUGĂ DE TRAFICANT!

MOST WANTED – DNA: VASILESCU ÎNGROAPĂ ROMÂNIA!

author avatar
Catalin Tache
4.642 afisari

44 COMENTARII

  1. Aktual 24 . ro , 25 August 2023 , articol de Bogdan Constantinescu : ” Iohannis a semnat PENSIONAREA lui Liviu Vasilescu , seful DGA ……………………….. …………………………………………… „.

  2. iar ai inceput porc scarbos !!! ALOOO ! NATIONAL , NU LASA BOLNAVII PSIHIC SA INVADEZE FORUMUL NATIONAL ! SINT TROLI SCARBOSI CARE SINT DERANJATI DE DEZVALUIRILE NATIONAL , NU-I LASATI SA VA MURDAREASCA !

  3. Alo, politia? Macar acum sa va faceti treaba, daca obsedatul asta se exprima public, va dati seama ce infractiuni gasiti in calculatorul lui?

    • Barbu Gh. SPANZURA-TE EXCREMENTULE FACI SCARBA PLANETEI

  4. Un militian jegos, sluga a interlopilor! O rusine, un scuipat pe fara politiei romane!

  5. Tache cum era mesajul ala adresat unui Investigator special SECurist din Politie de la investigatii speciale 1 2 3 s-au pisat pe ei ?!:)))
    Tache se aude prin targ ca e unu mai ceva monitorizat ca Most Wanted Person dead or alive si se cam chinuie Sistemul de vreo 10 ZECE ANI si … MUCLES nimic, cu toata tehnologia nazista interzisa din dotare, cu retele de colaboratori, cu un campus Social instituit la nivel de Tara atentie, cu masini de la SRI antitero, cu masinute de la alte structuri, filaj agresiv si … NIMIC :))) pai specialii investigatori atata pot?! 1 2 3 s-au pisat pe ei…
    Tache, sunt prosti de bubuie aia, vor trece 1000 de ani si va ramane Enigma totul !:)))
    Tache cand dam drumul la listele cu toti colaboratorii DGPI de pe scena publica… Si apoi la padurarii lui Florica Ionescu :)))
    Livache Vasilescu a sters putina ca masura de siguranta de iesire din scena?!

    • @Un Anonim 2023-08-25 19:06 19:06:19 pe dudu ionescu l-am prins ministru de interne cand faceam armata la mai…sa zicem…1987…1984 George Orwell…Metallica…1988…One…cam pe acolo…povesti de acum 36 ani….nu de acum 10 ani….
      „cam chinuie Sistemul de vreo 10 ZECE ANI”
      „În aprilie 1999, ministrul internelor, Constantin Dudu Ionescu a semnat actul de naștere al Direcției Generale de Informații și Protecție a Ministerului de Interne – UM 0962 la conducerea căruia a fost instalat Virgil Ardelean, cel mai longeviv director al structurii, iar câteva luni mai târziu, în cadrul UM 0962 a apărut Divizia de Informații.
      Astfel, un serviciu strict specializat al unui minister, U.M. 0962, se transforma într-un serviciu secret și sparge monopolul SRI pe piața informațiilor.
      Adrian Năstase, in 2001, a emis o ordonanță care autoriza UM 0962 să utilizeze „mijloace tehnice specifice” pentru obținerea informațiilor, întărind astfel Divizia de Informații.”
      https://chindiamedia.ro/editorial/editorialul-lu-moceanu-o-foarte-scurta-istorie-a-um-0215-doi-si-un-sfert-dsi-dgipi-dgpi/

    • Astia il pazesc pe Tudor Stanica…sta pe spatarului nr5…am fost la el acasa de cateva ori…”succesuri”
      „Astfel, pe 28 iulie 2023, Direcția Generală de Protecție Internă a publicat pe SEAP un anunț conform căruia dorește să contracteze servicii de proiectare, execuția de lucrări și asistență tehnică pentru reabilitarea unui sediu amplasat în strada Spătarului nr. 43-45 (FOTO 1), din Sectorul 2 al Capitalei.”
      https://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/sri-spp-renovare-sedii-bani-pnrr-941201.html

  6. Ce aveti oameni buni? E doar vorba de sodomie consensuala intre un roman si un african, o poveste homoerotica emotionanta. Fiti si voi mai deschisi la minte, si la fundulet 🤣

  7. Militianul asta jegos, sluga a interlopilor ar trebui sa zboare direct in puscarie, nu la pensie!

  8. Sper ca si milițianca adjuncta de la DGA..dna MANUELA..MANUELA FATĂĂĂ sa zboare de acolo.Unde este doamna ONOARE de ofiter a dumneavoastra sau sunteți slugile unor procurori si judecatori cu mentalitați comuniste?

  9. Mai oameni buni chiar nu gasiti pe cineva sa blocheze bolnavii psihic care posteaza scarbosenii cu scopul sa va saboteze , ? va place asa ceva ?huooooooooo !

    • Noi nu suntem bolnavi psihici , ne prefacem ca suntem si am ramas asa . Acceptam ROZIET si MUMU , portofelele la control …

  10. Militanul asta interlop ar fi trebuit sa zboare direct in puscarie, nu la pensie!

  11. Dle Tache nu vreti sa iesiti din muțenia care va caracterizeaza si sa luati o pozitie fața de scarboseniile pornografice de pe site-ul dvs ? macar sa stim sa nu ne mai racim gura de pomana .

  12. Militanul asta interlop ar fi trebuit sa zboare direct in puscarie, nu la pensie!

  13. Alaltaieri, in jurul orei 19, la usa apare Marin, culegul meu de la Kaufland, cu un let de bere la 3l in mana si imi spune:
    -Salut colega, stii ca azi e ziua mea, am venit sa te cinstesc! Dupa ce am terminat sticla, ma luase ameteala si o stare de binedispunere.
    Stand langa Marin pe canapea, ii vad puula marindu-se, imi ia mana si mi-o strecoara pe sub treningul lui. Eram „blocat” de reactia sa si am vrut sa-mi retrag mana si imi spune:
    -Freac-o usor, nu te speria, simti cum se intareste? mangaindu-ma la randul lui prin pantalon.
    Eram cam ametit, dar foarte excitat si i-am propus sa se dezbrace complet, s-a conformat si am mers sa facem un dus. De la apa fierbinte ma excitasem puternic si il intreb:
    -Vrei sa o facem?
    -Bineinteles ca vreau, imi placi de mult, stiu ca esti un tip curat si ascultator. Am mers in dormitor si imi spune:
    -Vreau sa fiu legat la ochi fiindca excitarea e mai mare. Ok, il leg la ochi, il asez pe marginea patului si incep sa-i masez puula ce incepea sa creasca, o ating cu varful limbii si gustul incepuse sa-mi placa, o picatura de sperma aparuse si am lins-o de parca as pierde o suta de euro, usor am inceput sa iau capul ce era precum o capsuna gustoasa, Marin gemea si imi impingea usor cate un deget in fundulet iar mie imi placea la nebunie.
    -Vrei sa mi-o pui in cur? l-am intrebat, simteam cum imi zvacnea gaura doritoare de a fi patrunsa, masata de puula lui.
    -Am sa ti-o bag usor, promit! imi raspunde. Ma aseaza in patru labe, isi pune prezervativul si imi da cateva limbi sa-mi stimuleze gaura apoi ma unge cu un gel lubrifiant ce-mi dadea o stare de relaxare. Abia asteptam sa ma patrunda si deodata simt capul puulii cum incerca sa-si faca loc in gaura mea ingusta.
    -Daaa, ce stramt esti! urla Marin de placere.
    -Iti place in mine? il intreb intorcand capul sa-i vad expresia fetei. Marin ma pompa cu putere, simteam cum imi frige curu’, valuri de caldura imi treceau prin tot corpul si gemeam fara intrerupere. Nu mai contenea cu miscari de dute-vino din ce in ce mai rapide, simteam cum cooaiele se loveau de bucile mele.
    -Nu mai rezist mult! ma anunta Marin.
    -Te rog, termina in mine, vreau sa simt cum ejaculezi in curu’ meu!
    -Nu, vreau sa o mai iei odata in gura, scoase puula rapid din mine si imi parea rau, isi scoate esarfa de la ochi, arunca prezervativul si imi trece pe la buze puula ce era de un rosu aprins iar eu cuminte incep sa o sug cat mai repede uitandu-ma in ochii lui ce-i luceau de placere.
    -Ahh, daaa, ohhh, urla Marin si primul val de sperma imi inunda gura, da… avea un gust placut, caldut, acrisor.
    -Vreau sa te sug! imi spune si fara sa ma stea pe ganduri se apleaca si incepe sa-mi suga puula cu o dexteritate rar intalnita, dupa cateva minute ejaculez pe fata lui zambitoare si eu destul de multumit.
    -Poate data viitoare vom inversa rolurile, ce zici? ma intreaba Marin.
    -Asta cu siguranta, ii raspund eu zambind! Se imbraca si se indreapta catre usa zicand:
    -Ne mai vedem! -Ok, mai vb ii raspund eu, amintindu-mi experienta traita.

  14. In orice aeroport din lume daca te gaseste cu drog faci puscarie intre 3 si 12 ani. De ce la soferi nu se face?

  15. Azi dimineata m-am accidentat in vestiarul de la Kaufland si acum, sperma mea este rosie, am vrut sa o las pe sare ca sa o afum si s-a băloșit. Credeti ca este o idee buna sa o fierb cu usturoi in zeama de varza? sa nu o mai afum? Si se poate considera accident de munca?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger