AcasăNews"National" a avut dreptate! Radoi de la Metrou a scos oamenii in...

„National” a avut dreptate! Radoi de la Metrou a scos oamenii in strada ca sa-si apere afacerea

Ion Radoi incearca sa blocheze transferul Metrorex, pentru a salva afacerea cu spatiile comerciale

Liderul de sindicat de la Metrorex, Ion Radoi, a scos ieri in strada sute de oameni, incercand sa impiedice trecerea companiei in subordinea Primariei.

Ion Radoi incearca sa blocheze transferul Metrorex, pentru a salva afacerea cu spatiile comerciale

Dupa cum „National” a anuntat, in exclusivitate, saptamana trecuta, liderul de sindicat Ion Radoi le-a pregatit o „surpriza” guvernantilor, in incercarea disperata de a bloca transferul Metrorex din subordinea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii in cea a Primariei Capialei.

Sindicalistii au marsaluit spre Piata Victoriei, cerand salarii mai mari si sa ramana in subordinea Ministerului Transporturilor

Astfel, ieri, sindicalistii de la metrou au protestat in fata sediului Ministerului Transporturilor, strigand „Jos, jos, jos guvernul mincinos” si afisand bannere pe care au scris „Azi mandria Romaniei, maine sluga Primariei” si „La metrou e pe avarii numai fondul de salarii”. Apoi, sindicalistii au plecat in mars spre Piata Victoriei.  Cotidianul nostru a dezevaluit recent ca aceasta actiune are o miza de sute de milioane de euro. Mai exact, odata cu trecerea in subordinea Primariei, firma controlata de sindicalistul Ion Radoi, Sindomet Servcom SRL, ar putea pierde contractul cu Metrorex, de pe urma caruia incaseaza sume colosale, inchiriind spatiile comerciale din subteran.

author avatar
Narcis Voica
979 afisari

1 COMENTARIU

  1. narcis ai avut dreptate ai avut exclusivitate ,dar la penibil radoi a anuntat de pe 6 februarie marsul care a avut loc ieri,si manifestul ala era nada pentru „jurnalistii”ca tine hai bafta la tzepe in continuare!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger