AcasăNews"Național" a avut dreptate: Nicolae Moga e noul ministru de Interne!

„Național” a avut dreptate: Nicolae Moga e noul ministru de Interne!

Ceea ce „Național” dezvăluia încă din 1 iulie, referitor la înlocuirea lui Carmen Dan cu senatorul constănțean Nicolae Moga, s-a confirmat după ședința conducerii PSD, de la Parlament.

Social-democrații vor, așadar, ca Moga să preia scaunul pe care Carmen Dan l-a părăsit deja prin demisie, decizia acesteia fiind anunțată chiar înaintea Comitetului Executiv de luni. Anunțul a fost făcut de premierul Dăncilă.

Declarațiile de la vârful PSD vin la doar câteva zile de când Cătălin Tache scria, în paginile cotidianului „Național”, că „premierul Viorica Dăncilă tocmai ce a demarat procesul de evaluare a membrilor propriului cabinet, ceea ce pentru Carmen Dan reprezintă deja ”începutul sfârșitului”. Pentru că ”frontul național” pe care a reușit să-l strângă împotriva sa la vârful clasei politice și propriului partid deopotrivă, în sistem și mai ales în MAI este unul atât de unit în a scăpa de ”Barbie de la Interne”, încât s-a trecut deja peste principalul hop în declanșarea asaltului final. Este vorba, desigur, despre găsirea unui înlocuitor pentru ”secretara lui Dragnea”!” Citiți mai mult AICI: El e noul ministru de Interne!

1.326 afisari

2 COMENTARII

  1. EL SI CU Cristian Deliorga au asigurat dupa 1989 spatele MAFIEI DIN ZONA DOBROGEI SI NU NUMAI. RO este fara dubii stat mafiot.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger