AcasăNews"Național" a avut dreptate! Dăncilă, alegerea pentru Cotroceni

„Național” a avut dreptate! Dăncilă, alegerea pentru Cotroceni

E tot mai clar că social-democrații vor merge cu Viorica Dăncilă în cursa electorală din toamnă, pentru prima funcție in stat.

După cum Cătălin Tache dezvăluia în „Național”, încă din 2 martie, de pe vremea cand Liviu Dragnea era la frâielele PSD, cea trimisă pentru a-i ține piept lui Klaus Iohannis în cursa pentru Cotroceni va fi chiar șefa Guvernului – între timp și a Partidului Social Democrat.

Viorica Dăncilă a primit deja votul, marți, Biroului Politic Național, urmează validarea în cadrul Comitetului Executiv, înainte ca această candidatură să fie oficializată, practic, în Congresul de la începutul lunii august.

„Iar aleasa partenerilor strategici este Viorica Dăncilă! Și chiar ”burta de ras” care probabil îi va apuca pe mulți la auzul acestei variante de lucru reprezintă unul dintre ”așii” din mâneca strategilor care în aceste zile au trecut deja la ”măsurarea” șanselor electorale ale premierului României. Adică a unei Viorica Dăncilă pe care încă nu doar rivalii politici, dar chiar și mulți colegi de la vârful partidului o bagatelizează încă, mai ales că aceasta nu este încă percepută ca și o ”jucătoare” politică. Ceea ce s-ar putea dovedi în curând o greșeală fatală pentru mulți. Mai ales pentru cei care încă nu au observat cum se îmbracă, se coafează sau lucrează intensiv la noul look de lider european în ultima vreme Viorica Dăncilă”, scria „Național”.

Citiți AICI: Shalom! Dăncilă e aleasa!

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger