AcasăNewsNațional a avut din nou dreptate și Euroins a dat înapoi după...

Național a avut din nou dreptate și Euroins a dat înapoi după ce a abuzat mii de păgubiți!

National a avut din nou dreptate si Euroins a dat inapoi dupa ce a abuzat mii de pagubiti!

După ce companiei Euroins i s-au solicitat explicații și argumentele legale care au stat la baza cererii de despăgubire abuzive transmise de Euroins către mii de păgubiți RCA, Tanja Blatnik dă înapoi.

Anunță toți inspectorii de daune din țară că acea cerere de despăgubire nu se va mai folosi, în speranța că ASF nu îi va retrage autorizația de conducător al societății Euroins.

Întrebarea care se pune este ce măsuri concrete va lua ASF față de conducătorul societății și față de firma Euroins, în condițiile în care mii de păgubiți au fost afectați de aceste documente abuzive și ilegale, iar firma Euroins are nenumărate sancțiuni și dovedește că nu este în stare să fie disciplinată doar cu amenzi.

Doar retragerea autorizației din partea ASF a conducătorului firmei de asigurări + amenda reprezintă o sancțiune mult prea blândă. Va avea ASF curajul să suspende pentru 30 de zile licența companiei Euroins de a mai vinde RCA?

author avatar
Andrei Coman
2.030 afisari

15 COMENTARII

  1. Euroins ii joaca pe degete pe cei din ASF. Este o gluma buna asta cu suspendarea. Cine sa o faca? Iti trebuiesc ceva cocones sa faci asta.

  2. Tanja o curva care incaseaza 35.000 de euro/ luna venituri cumulate. E normal cand o fute unul din actionari. Toate astea din banii prostilor care achita politele RCA

  3. Curva de Tanja nu are habar de asigurari. Este o nerusinata ca are tupeul sa ocupe un post atat de important. La Euroins trebuiesc inlaturate toate curvele tupeiste deoarece sunt o multime care incaseaza salarii si nu stiu sa faca nimic. Sa-ti fie rusine Tanja. Mergi mai bine la sporturile pe care le practicai in trecut si lasa-i pe astia sa-si aduca alt director mai serios. Nu este suficient sa fii buna la pat pentru a conduce o firma de asigurari.

  4. La ASF trebuie arestata toata conducerea actuala si inlocuita cu oameni competenti care au studii si experienta profesionala. Nu se mai poate sa toleram hotiile pe care le fac! Noi achitam preturi triplate si ei se gandesc la tot ce se poate fura.

  5. In centrala Euroins este concurs intre curve cu privire la cucerirea actionarilor si a celor din conducerea ASF. Unde nu se poate „rezolva” cu bani vin curvele si fac ce trebuie.

  6. Cu ce s-or ocupa domnii de la resurse umane din administratia centrala a Euroins? Nu au observat curvele cand au venit la angajare?
    Se presupune ca un functionar pregatit pe domeniul resurse umane ar trebui sa verifice pipitele cand vin la angajare si sa le trimita unde le este locul, pe centura sau la bordel.
    Se pare ca la Euroins tarfele sunt ajutate sa promoveze in posturi cheie si sa ajunga cat mai repede in patul actionarilor.

  7. Panarama mică ce ești! Ai venit aici la București sa ii futi și pe ăștia de la ASF? Ai termiant cu bulgarii tai?
    Dar lasă ca te te-or prinde toți la colț și o sa scrie GANG-BANG pe curul tău.

  8. Aloooooooo! Dna Tanja (zici ca e nume de starleta pornista) ati venit sa ii puneți veverița pe nas dlui Roșu de la ASF?
    Defapt cred ca s-a și întâmplat lucrul asta din moment ce Euroins încă o arde tropical și nu achita despăgubirile.
    Rosule, scoate nasul din savarina și fa-ti treaba pt care ești plătit din banii cetățenilor plătitori de polițe rca.

  9. E ciudat cum de un email intern a ajuns in presa. Este de înțeles faptul ca pana și angajații lui Euroins sunt scârbiți de toate deciziile astea handicapate luate de niște oameni care au dereglări psihice. E grav ce se întâmpla.
    Sa vedem cum reacționează ASF in aceasta situație când o aproape falimentara EUROINS își bate joc de țara asta, de legile acestei tari și de cetățenii acestei tari.

  10. ASF-ule!!!!
    Ia-le tată autorizația 30-60-90 zile și sa vezi apoi cu vor sta toți drepți ca la Armătura. Hai ASF, ai curajul asta??
    Amenzile se achita din buzunarul meu, al prostului care achita polițe. Tu ASF iei bani tot din buzunarul meu.
    Hai, fă ceva. Misca cumva sa spargi șleahta de infractori de la EUROINS.

  11. Este maxim cum presa afla inaintea ASF a tot ceea ce ce se intmpla la asiguratori. La fel a fost si cu jegul de Madalin Rosu care a facut pipi pe 8 mil de platitori de polite RCA afirmand ca o polita RCA costa 2 covrigi. Jegule din cei 2 covrigi furi 20.000 de mij de eueo/ luna de la romani. Jegule daca ai avea in tine 10% minte ti ai fi dat demisia. La fel si cei din ASF care trebuia sa il suspende…. Va venii cat de curand vremea pentru multi cand nici cu avioane pregatite nu vor mai putea sa fuga din tara.

  12. Euroins … ce pot sa mai spun . Aceasta forma face misto de toata tara asta prin diversele tertipuri de evitare a despagubirilor . Problema nu e la ei , este la Asf pt ca i lasa . Asa au facut si cu City , euroins a vazut ca merge si fa e la fel . Pana se trezeste asf … euroins pleca cu multi bani din tara

  13. Cecilia Besciu este de vina pentru conceperea acestei cereri de despagubire. Noi cei de la daune nu facem altceva decat sa executam dispozitiile primite de la cadrele de conducere. Nu suntem respectati deloc si lucram in conditii groaznice de stres pentru un salariu de mizerie. Poate intr-o buna zi o sa dea socoteala aceasta doamna pentru faptele pe care le-a savarsit la Euroins in calitate de conducator al serviciului juridic. Probabil ca cineva se va sesiza si o s-o cheme la DNA deoarece doamna stie multe si are ce povesti.

  14. Si la juridic este la fel. Aceasta doamna care este sefa noastra nu ne lasa sa ne exercitam atributiile, ne tine in permanenta intr-o stare de teroare si ne ameninta in fel si chip. Este posibil ca persoana sa aiba si unele probleme schizofrenice deoarece vesnic este nemultumita si destul de agitata cand nu-i merg aranjamentele pe care le face cu avocatii partilor adverse. Probabil ca in cateva zile o sa ne concedieze pe toti asa cum a facut in 2018 cu 22 inspectori coordonatori de daune. Sa o vedem cu cine mai lucreaza si cine o sa-i mai suporte nervii necontrolati pe care-i are in permanenta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger