AcasăNewsNatalia Mateut risca pana la 12 ani de inchisoare

Natalia Mateut risca pana la 12 ani de inchisoare

Natalia Mateut, vedeta Antena 2 si fiica fostului mare fotbalist Dorin Mateut, a fost trimisa in judecata pentru implicarea sa intr-o afacere cu clonarea de carduri bancare.

Asistenta de la emisiunea „Rai da’ buni” a fost trimisa in judecata de procurorii DIICOT Oradea, alaturi de alte 18 persoane care alcatuiesc un grup infractional profilat pe fraude financiare cu carduri bancare.

Natalia a intrat in atentia oamenilor legii inca din 2011, cand a stat cinci zile dupa gratii in Amsterdam. Natalia si Valentin Petrisor, iubitul ei, au fost arestati de politistii olandezi, dupa ce au folosit mai multe carduri clonate in magazine de lux din Amsterdam.

Paguba s-a ridicat la cel putin 80.000 de euro. Romania TV anunta ca, in ciuda pataniei prin care a trecut in Olanda, Natalia a fost cea care a insistat ca Valentin sa continue sa o implice in afacerea cu carduri clonate. Tanara era dependenta de shopping si visa sa-si achizitionase tot felul de produse luxoase.

Data pe mana procurorilor de Emil Tudor, unul dintre apropiatii lui Valentin Petrisor, Natalia Mateut a fost trimisa in judecata si risca intre 3 si 12 ani de inchisoare.

author avatar
Cristi Ionita
1.930 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger