AcasăNewsNatalia Barbu e deja gravida!

Natalia Barbu e deja gravida!

Proaspat casatoritii Nicolae Sota si Natalia Barbu le pregatesc apropiatilor o surpriza de proportii. Reporterii „National” au aflat ca insurateii au facut o vizita de taina la un cabinet medical, de unde au iesit extrem de fericiti.

Surse apropiate de noul cuplu au declarat in exclusivitate reporterilor „National” ca in urma cu doar cateva zile de nunta, Nicolae Sota si Natalia Barbu au fost vazuti intrand in sediul clinicii Med Life situat pe Calea Grivitei din Bucuresti. Mai mult, sursele noastre afirma ca cei doi au vizitat o sectie speciala din cadrul clinicii si anume cea de obsterica-ginecologie. Dupa mai bine de o ora, cei doi au parasit cabinetul medical extrem de zambitori si fericiti, semn ca vestile pe care le-au primit au fost cele pe care le-au asteptat. „Este foarte posibil ca Natalia sa fi ramas insarcinata. Din ceea ce se vorbeste in jurul lor, acest lucru s-ar fi putut intampla in preajma zile de 13 aprilie, atunci cand arfi facut si cununia civila”, afirma sursele noastre.

Coincidenta saunu, data de 13 aprilieeste si ziua de nastere a Adelei Chirica, fosta logodnica a miliardarului, cea care ar fi trebuit sa imbrace rochia de mireasa in locul Nataliei. Daca bebelusul va fi fetita, cu siguranta o va chema Nicole, domnul Sota si Adela Chirica stiu de ce!In ciuda faptului ca a ales sa-si uneasca destinul de cel al Nataliei Barbu, miliardarul Nicolae Sota pare inca urmarit de imaginea fostei sale logodnice. Sursele noastre vorbesc de faptul ca afaceristul a ales sa-si duca sotia la aceeasi clinica frecventata si de Adela Chirica. „De ani buni, Adela isi face controalele periodice la Med Life din Calea Grivitei. Nu e o intamplare ca tot acolo a mers si Natalia sa vada daca a ramas insarcinata”, mai afirma sursele noastre. Trebuie spus ca Nicolae Sota are un baiat de 24 de ani din timpul mariajului cu Dana Sota, si inca un copil, Davis, cu fosta logodnica Adela Chirica.

 

author avatar
Mihai Pietreanu
2.260 afisari

7 COMENTARII

  1. normal ca e gravida deja,cum sa piarda ia asa o prada,bravo ei barbatii din ziua de azi merita asa ceva,sa vedeti un pic mai tarziu cand se satura natalia de mos ce circul dracu va fi mai ceva ca la columbeni

  2. sursele voastre nu prea stiu pe ce lume traiesc, probabil. cei doi s-au casatorit civil pe 29 aprilie!!! si adela le-a tinut cumva lumanarea de sunteti asa siguri ca au conceput copilul pe 13? hahahah
    ma faceti sa rid!
    casa de pieatra familiei sota. iar cei rai sa bage capul in nisip ca strutul! pa!

  3. si eu le urez casa de piatra … cat despre „modelul” adela chirica sa o lasam sa defileze ….

  4. Eu, nu inteleg ce fel de Femeie este Natalia asta, de accepta ,tace si inghite tot ce ii „baga” pe gat miliardarul.Ma refer la , rochia,hainele,masina,si chiar petrecerea de nunta a fostei logodnice.Se vede cat de DISPERATA este moldoveanca de peste prut sa obtina cetatenie romana,si de asta se complace in mizeria asta de casnicie a ei cu bosorogul ala.Oare nu ii este rusine de parintii ei, de colegi si prieteni?E vizibil ca are un „obiectiv” de atins ,si poate peste ceva timp,cand isi atinge scopul,v-a fi vai si amar de batranel care acum e indragostit de penibil de Natalia, care cap-coada e si ea o CURVA cu mai multe fete,adica mielusica la inceput si apoi …..mata blanda zgarie rauuuuuuu… Hhhhuuuuuuuoooooooooo

  5. Draga Larisa, Natalia demult are cetatenie romana, ca in ultimii ani era mai mult prin Romania decit Moldova. Cred ca scopul ei a fost sa-l scurga de bani, da nu se astepta mititica ca el sa fie asa de zgircit… Parca vad cum sfirseste mariajul cu un copil in brate si vreo citiva banuti ca pensie pt el.

  6. E prima oara cand aud de cei doi, dar care este sotul ei, batranelul acela simpatic cu papion si ochelari, sau celalalt?

    • Fiesta, sotul ei nu apare in poza asta, ci in cea de la urmatoarea casatorie a ei. Trebuie sa mai astepti pana se va marita cu un barbat, nu cu imaginea arhetipului de marlanie tipic romaneasca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger