AcasăNewsNasul Oprea, dezamagit de finul Ponta

Nasul Oprea, dezamagit de finul Ponta

Gabriel Oprea si Victor Ponta nu se-ncurca in trecut, viseaza in comun la un viitor UNPR

Chiar daca acum alearga din nou cot la cot pe turnanta politica, Gabriel Oprea are totusi un dinte contra lui Victor Ponta si asta pentru ca finutul sau a demisionat, in 2015, fara a-si respecta promisiunea de a-l informa mai intai pe el.

Gabriel Oprea si Victor Ponta nu se ncurca in trecut viseaza in comun la un viitor UNPR

Gabriel Oprea s-a spovedit public pe teme gen ”momentul Sufrageria” sau partidele de tenis jucate si spriturile baute la K2 si T14 de unii politicieni cu ”statul paralel”. Odata pornit, suvoiul amintirilor l-a purtat pe Oprea si pe la poarta lui Victor Ponta, determinandu-l sa nareze povestea demisiei acestuia din urma din fruntea Guvernului – in 2015, dupa tragedia dela Colectiv: ”M-am dus la el, statea la apartament. <<Gabi, ma gandesc sa-mi dau demisia, fiindca eu cred ca sunt si niste lucruri dirijate si nu vreau sa vina la Palatul Victoria sa dea cu sticle Molotov sau mai nu stiu ce>>. I-am zis: <<Ai o guvernare buna, eu cred ca este constitutional si legal sa ramai si avem toate fortele necesare pentru a gestiona aceasta situatie. Nu cred ca esti responsabil pentru ce s-a intamplat si nu cred ca trebuie sa-ti dai demisia>>. <<Gabi, iti promit ca nu fac un pas pana nu te informez>>. A aparut Victor si si-a dat demisia. In acel moment, din solidaritate pentru Victor, mi-am dat si eu demisia. Am fost dezamagit”. Intre rude o dezamagire nu se pune insa din moment ce Ponta si Oprea au fost surprinsi recent pe cand puneau tara la cale, foarte prieteneste, in parcarea de la ”Doi Cocosi” – asa cum a probat, cu poze, ”National”.

Dragnea, ”fotografiat” din mers la K2

Oprea a povestit si despre celebrele locuri de socializare ”high level” administrate de SRI, K2 si T14: ”Ne intalneam la K2 – sala de protocol al SRI. T 14 era un fel de club, e mult spus. Erau acolo doua terenuri de tenis si o sala de mese. Am jucat tenis acolo. Era ziua lui Maior, de exemplu. Veneau oamenii din sistem, se manca, se bea cate ceva si se spunea «la multi ani». Era o petrecere intre oameni in diferite functii, asta se face in toate institutiile”. Oprea mai sustine ca la petrecerile de la K2 se purtau ”discutii omenesti”, poate si politice, dar ca el nu a auzit nimic ”despre arestari”. L-a vazut in schimb pe acolo pe Liviu Dragnea, pe care a tinut sa-l pomeneasca ”en passant” atunci cand a fost intrebat cine era cel mai bun jucator de tenis: ”Dancu juca bine. L-am vazut jucand tenis pe domnul Dragnea, dar nu am jucat cu el. Eu cu Liviu am fost colegi, amici, cand mi-a cerut ajutorul i l-am acordat. N-am pescuit”. Nu-i nimic, ”pescuieste” Ponta acum la PSD si in numele lui Oprea.

author avatar
Simona Badulescu
365 afisari

2 COMENTARII

  1. ” Chiar dacă ” (deși, cu toate că, în ciuda sau în pofida faptului) și ” totuși ”, din prima frază, sînt redundante împreună. N-am citit mai departe. Sînt unii care, deși par a fi combativi și cu ceva nerv (vorba vine, un zvîc, acolo, de cățel cu dinți de lapte) au serioase carențe la limba română și o sărăcie de lexic și idei incredibilă pentru un, fie el și așa-zis, ziaricilor. Păcat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger