AcasăNewsNasul lui Adrian Iovan, declaratii uluitoare: “Colegii, toti, au strans bani sa...

Nasul lui Adrian Iovan, declaratii uluitoare: “Colegii, toti, au strans bani sa il inmormantam”

Pilotul Adrian Iovan a fost condus, vineri, pe ultimul drum. Dupa ce i-au adus un ultim omagiu, Irina – fiica sa din prima casnicie, Romanita Iovan, prima lui sotie, nasul sau, prieteni si colegi au sustinut o conferinta de presa.

Adrian Iovan a fost plans de o tara intreaga. Romanita Iovan, mama baietelului aviatorului, a ramas sa-si creasca singura copilul, Irina, fiica din prima casnicie a eroului din Apuseni, nu va mai avea cui sa-i spuna “tata”, prietenii au pierdut un om de incredere, iar colegii un profesionist pe care se puteau baza oricand. In urma accidentului aviatic de luni, toti cei care l-au iubit pe Adrian Iovan au suferit o pierdere imensa.

Nasul lui Adrian Iovan, C. Marasoiu, a adresat cateva cuvinte emotionante dupa ce a prezentat pe scurt viata si activitatea profesionala a pilotului. “Suntem cu totii aici: prieteni, sotii, nasi, colegi, toti suntem ai lui Adi. Noi colegii i-am admirat dragostea fata de aviatie. La aterizare a fost intotdeauna aplaudat de pasageri, asa cum a procedat si ultima oara. In decembrie 31, 2013, Adrian Iovan a efectuat un zbor umanitar salvand vieti omenesti. Nu putem sa nu ne ganddin la tanara Aurelia Ion. O purtam in gandurile noastre ca si pe Adi. Nu poate nimeni sa stie daca ar fi trait daca era gasit mai devreme. Uitati asta. Noi colegii va spunem ca a fost asa. Adi a avut o relatie deosebita cu voi (presa, n.r.). Daca vreti sa stiti, colegii, toti au strans bani sa-l inmormantam. Am facut-o toti pentru Adi”, a declarat C. Marasoiu.

Cititi si:

Pilotul Adrian Iovan si studenta, in varsta de 23 de ani, Aurelia Ion, si-au pierdut viata luni seara intr-un tragic accident aviatic ce a avut loc in Muntii Apuseni. Un avion de mici dimensiuni transporta un echipaj medical de la Bucuresti la Oradea pentru a preleva mai multe organe ce aveau sa fie transplantate unor bolnavi din Capitala. Din pacate, avionul a intampinat ceva probleme, iar pilotul Adrian Iovan, aflat la mansa avionului, s-a vazut nevoit sa aterizeze fortat. Aterizarea a avut loc intr-o padure din Muntii Apuseni, fapt pentru care aparatul de zbor a fost rupt in mai multe bucati. Toti cei sapte pasageri, patru doctori, o studenta voluntara, pilotul si copilotul au fost raniti. Insa, autoritatile i-au salvat dupa mai bine de sapte ore de la accident, motiv pentru care studenta Aurelia Ion a murit inghetata, iar pilotul a murit din cauza ranilor care nu au fost ingrijite la timp.

Cititi si:

author avatar
Alina Costache
1.561 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger