AcasăNewsNasu il spala de pacate pe Alexander Adamescu

Nasu il spala de pacate pe Alexander Adamescu

E foame de bani, baieti

Dan Adamescu a trecut Styxul. Cei ramasi, adica fosta sotie a magnatului si fiul acestuia, Alexander, isi dau la oase ca sa puna gheara pe averea ramasa.

E foame de bani baieti

Fiecare cu metodelel lui. Daca fosta domna Adamescu incearca metoda “ia ce poti si fugi”, Alexander, blocat in UK, isi baga amicii la inaintare. Ultima manevra a acestuia e chiar interesanta: a initiat un scurt-metraj unde prietenii il lauda. Pentru greutate, filmuletul condus de un regizor foarte bine cotat la ora actuala in Anglia, Mark Davis (The Dark Channel, Sherlock, Taboo, Peaky Blinders etc.).

Acesta s-a deplasat la Bucuresti pentru a intervieva oameni care vorbesc despre persecutia politica a „cetateanului german, rezident legal in Marea Britanie, Alexander Adamescu”. In film apare si jurnalistul Sabin Orcan, diriguitorul redactiei “Romania libera”, gazeta de casa a familiei Adamescu. De altfel, filmuletul este facut de „Prietenii lui Alexander” – un grup de sustinere al fiului fostului om de afaceri. „Cred ca, in cazul lui Adamescu Junior, este vorba de o razbunare. Vor sa arate ca, indiferent daca esti corect, ei castiga competitia”, spune Moraru, cu gandul la o donatie grea care sa-l ajute sa mai traga barca pe uscat o vreme cu falimentara Nasul  TV.  Intrebat daca se face separarea puterilor in stat in Romania, „Nasul” a raspuns: „Nu. Serviciile secrete si DNA-ul sunt atat de puternice, incat oricarui judecator ii e frica sa dea un alt verdict, in afara celui pe care procurorul il doreste”.

author avatar
Catalin Dumitrescu
717 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger