AcasăNewsNastase vrea sa-l injure “in exclusivitate” pe Basescu

Nastase vrea sa-l injure “in exclusivitate” pe Basescu

Institutul Social Democrat „Ovidiu Sincai”, condus de Adrian Nastase, le-a recomandat uselistilor sa o lase mai moale cu mesajele anti-Basescu.

Adrian Nastase isi indeamna colegii sa nu-l mai atace pe Traian Basescu

Fa ce zice Nastase, nu ce face Nastase. Asa s-ar traduce indemnul pe care presedintele CN al PSD, aprig contestatar al sefului statului, l-a transmis, prin institutul sau de analiza,  social-democratilor si liberalilor.

„Chiar daca politica USL nu a fost pusa sub semnul intrebarii in mod esential in timpul protestelor de strada , Opozitia ar trebui sa mute accentul mesajului sau de la lupta impotriva regimului Traian Basescu (chestiune care este adesea inteleasa ca reprezentand strict un interes de partid), la nevoile, doleantele si asteptarile cetatenilor, ale societatii romanesti ( lege a Sanatatii, cresterea gradului de finantare al sistemului public de educatie, stoparea cheltuielilor publice extravagante etc)  ”, ii sfatuieste Adrian Nastase pe uselisti. Acelasi Nastase caruia nu-i ajung nici televiziunile si nici blogul personal atunci cand se porneste impotriva lui Traian Basescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
425 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger