AcasăNewsNastase s-a razboit noua ore cu judecatorii

Nastase s-a razboit noua ore cu judecatorii

Dupa mai bine de noua ore, Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit un nou termen al recursului in dosarul ”Trofeul Calitatii”, fostul premier Adrian Nastase fiind asteptat in fata magistratilor pe 23 mai.

Adrian Nastase sustine ca judecatorii il trateaza ca pe o mobila

Desi sustine ca nu-l intereseaza ”aspectele de prescriere a faptelor”, ci achitarea, Adrian Nastase s-a jucat cu nervii magistratilor, determinandu-i pe acestia, in final, sa propuna un nou termen de judecare a recursului. Pentru un inceput modest, avocatii liderului social-democrat au cerut recuzarea procurorului. Cum solicitarea a fost respinsa, Corneliu Liviu Popescu, avocatul lui Adrian Nastase, a pretins sesizarea Curtii Constitutionale privind o exceptie de neconstitutionalitate  legata de compunerea completului de judecata. Ulterior, Popescu a plusat, sustinand alte trei exceptii de neconstitutionalitate.

S-a plans ca face figuratie in sala

Pe lunga lista de solicitari a avocatului lui Adrian Nastase s-a aflat si mutarea procurorului mai la centru salii. Concret, Corneliu Liviu Popescu a sustinut ca procurorul trebuie sa stea in aceeasi zona in care stau avocatii, si nu in lateral, mai aproape de judecatori. Nemultumit a fost si Adrian Nastase, dar nu de pozitionarea procurorului, ci de a sa. Dupa ce a cerut in mai multe randuri, fara succes ce-i drept, sa intervina pentru a-si sustine cauza, fostul premier i-a acuzat pe magistrati ca-l tin in sala doar de decor. „Este nevoie sa mai vin. Nu pot sa fac parte din mobila de aici. Eu stiu mai bine aspectele din dosar. Este un proces important cu o miza uriasa. As dori sa imi permiteti sa intervin”, s-a ratoit Nastase la magistrati.

[poll id=”262″]

author avatar
Adelina Ionicel
835 afisari

1 COMENTARIU

  1. A NASTASE ESTE TIPUL DE JOGODIE CARE INCEARCA SA SE FOFILEZE CAND JUDECATORII AU DOVEDIT HOTIILE SALE. ASEMENAE PERSONAJE POLITICE NE REPREZINTA. JENANT
    DACA NOUA PUTERE ESTE CORECTA SA LASA SA SE JUDECE CORECT PROCESUL LUI A NASTASE , VOICU ETC SI PENTRU CA S-A DOVEDIT VINOVATIA SA FACA PUSCARIE. NU PEDEPSITI NUMAI GAINARIILE

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger