AcasăNewsNastase revine in Organizatia PSD Sector 1: "Am discutat aproape o ora"

Nastase revine in Organizatia PSD Sector 1: „Am discutat aproape o ora”

Social-democratii sustin ca Adrian Nastase trebuie sa se intoarca in viata politica

Proaspat ales presedinte al PSD Sector 1, europarlamentarul Catalin Ivan a declarat ca  membrii organizatiei il asteapta cu bratele deschise pe Adrian Nastase.

Social-democratii sustin ca Adrian Nastase trebuie sa se intoarca in viata politica

Fostul premier nu a decis inca daca se intoarce in politica. Dar daca o va face, PSD Sector 1va fi cu siguranta alegerea lui Nastase. Anuntul a fost facut de Catalin Ivan, chiar in timpul reuniunii in care a fost ales presedinte.

”Cam acum o luna m-am intalnit cu domnul Nastase.  Ne-am sfatuit si am discutat aproape o ora despre ce se intampla acum in Romania, despre cum evolueaza lucrurile, despre cum era in perioada in care dumnealui conducea Guvernul si partidul. Am avut o discutie foarte lunga despre PSD si despre organizatia PSD Sector 1. Mi-a spus ca isi doreste, daca va face politica in viitor, sa vina la PSD Sector 1”, a precizat Ivan.

author avatar
eNational
254 afisari

1 COMENTARIU

  1. ESTE NORMAL SA REVINA IN PSD PENTRU CA ESTE CEL MAI MARE EXPERT IN HOTII. O SA-L BAGE SI PE FISU SA-L PREGATEASCA DE HOTIILE VIITOARE SI SA IA EXEMPLUL DE LA HOTII NOTORII DIN GUVERN SI PARLAMENR (FENECHIU, DRAGNEA, PONTA , ANTONESCU, BARONII LOCALI ) PDL ul SA NU UITE DE MISCHIE SI DE VOICU SI EI OAMENI CU MARE EXPERIENTA IN ALE HOTIILOR.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Misterul piramidelor egiptene, desluşit! Cum au fost construite mai ușor în urmă cu 4.700 ani (VIDEO)

A apărut o nouă teorie despre construirea piramidelor circulă în ultimele zile. Acestea ar fi fost construite mult mai ușor pentru că în preajma...

Mugur Isărescu trage semnalul de alarmă: „Când datoria depășește 50%, trebuie luate măsuri”. Urmează îngheţarea pensiilor şi a salariilor?

Guvernul promite majorări de salarii şi pensii în anul electoral 2024, dar în 2025 ar putea veni prăpădul. Semnalul de alarmă l-a tras guvernatorul...
proger