AcasăNewsNastase revine in Organizatia PSD Sector 1: "Am discutat aproape o ora"

Nastase revine in Organizatia PSD Sector 1: „Am discutat aproape o ora”

Social-democratii sustin ca Adrian Nastase trebuie sa se intoarca in viata politica

Proaspat ales presedinte al PSD Sector 1, europarlamentarul Catalin Ivan a declarat ca  membrii organizatiei il asteapta cu bratele deschise pe Adrian Nastase.

Social-democratii sustin ca Adrian Nastase trebuie sa se intoarca in viata politica

Fostul premier nu a decis inca daca se intoarce in politica. Dar daca o va face, PSD Sector 1va fi cu siguranta alegerea lui Nastase. Anuntul a fost facut de Catalin Ivan, chiar in timpul reuniunii in care a fost ales presedinte.

”Cam acum o luna m-am intalnit cu domnul Nastase.  Ne-am sfatuit si am discutat aproape o ora despre ce se intampla acum in Romania, despre cum evolueaza lucrurile, despre cum era in perioada in care dumnealui conducea Guvernul si partidul. Am avut o discutie foarte lunga despre PSD si despre organizatia PSD Sector 1. Mi-a spus ca isi doreste, daca va face politica in viitor, sa vina la PSD Sector 1”, a precizat Ivan.

author avatar
eNational
254 afisari

1 COMENTARIU

  1. ESTE NORMAL SA REVINA IN PSD PENTRU CA ESTE CEL MAI MARE EXPERT IN HOTII. O SA-L BAGE SI PE FISU SA-L PREGATEASCA DE HOTIILE VIITOARE SI SA IA EXEMPLUL DE LA HOTII NOTORII DIN GUVERN SI PARLAMENR (FENECHIU, DRAGNEA, PONTA , ANTONESCU, BARONII LOCALI ) PDL ul SA NU UITE DE MISCHIE SI DE VOICU SI EI OAMENI CU MARE EXPERIENTA IN ALE HOTIILOR.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger