AcasăNewsNastase rasufla usurat: Matusa Tamara chiar avea bani!

Nastase rasufla usurat: Matusa Tamara chiar avea bani!

Adrian Nastase a incheiat cu succes primul dosar

Fostul presedinte francez Jacques Chirac a primit cu seninatate sentinta. La fel si Adrian Nastase.

Adrian Nastase a incheiat cu succes primul dosar

In timp ce fostul presedinte francez Jacques Chirac a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare intr-o speta privind locuri de munca fictive, fostul premier Adrian Nastase a fost achitat in dosarul “Matusa Tamara”.

Jacques Chirac a primit doi ani cu suspendare

„Decizia de azi imi arata ca s-a incheiat un capitol extrem de neplacut din viata mea publica, un capitol care a inceput in 2006, care a dus la niste decizii neplacute – nedrepte le-am considerat atunci si le consider si acum, dar le-am luat ca atare – si la ceea ce s-a intamplat la hotelul Confort si la demisia din functia de presedinte al Camerei. (…) Ceea ce s-a intamplat azi si verdictul care a fost dat pe baza probelor din dosar arata ca judecatorii au citit cu adevarat dosarul, spre deosebire de unii dintre cei care doar l-au comentat” a declarat Nastase, la aflarea verdictului.

Pesedistii s-au bucurat, dar n-a fost bucuria lor

Daca in urma cu o saptamana, multi pesedisti il condamnau pe Nastase si pregateau excluderea lui din partid, ieri, toata floarea social-democrata se grabea sa salute decizia instantei. Mai mult, unii au mers mai departe cu tupeul si au declarat ca au fost mereu alaturi de colegul lor, trecand sub tacere mazilirea de la Confort, proaspata insa in memoria lui Adrian Nastase. “Este o mare victorie personala a lui Adrian Nastase, pentru care il felicit. Partidul a fost alaturi de el si l-a sustinut moral, ceea ce este foarte multumitor, pentru ca dupa atatia ani in care Nastase a fost crucificat de presa s-a dovedit ca toate acele rautati nu aveau nicio baza”, a afirmat secretarul general al PSD, Liviu Dragnea. Ceea ce “au uitat” social-democrati este ca asa-zisa “crucificare mediatica” s-a realizat cu  acordul liderilor PSD care au si livrat presei informatiile care au dus la intocmirea dosarului “Matusa Tamara”. Culmea, singurul comentariu pe sufletul lui Nastase a fost facut de democrat-liberala Raluca Turcan. “Daca decizia va ramane definitiva, nu pot decat sa-i urez lui Adrian Nastase succes la presedintia PSD”, a afirmat pedelista.

Nu si-a incheiat conturile cu Justitia

Chiar daca verdictul dictat ieri de instanta va fi ramane acelasi si dupa recurs, Adrian Nastase tot nu poate rasufla usurat. Si asta pentru ca fostul premier mai are doua dosare pe cap, “Zambaccian” si “Trofeul calitatii”, in oricare dintre acestea putand sa fie condamnat. Nu acum, ci mai in primavara, cand lovitura ar fi mult mai puternica pentru PSD.

[poll id=”162″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
228 afisari

3 COMENTARII

  1. voi national,datorita surselor voastre,nu chiar asa sigure,il dadeati condamnat pe nastase cu suspendare.
    ce s-a intamplat NATIONAL?

  2. Acum sa vedeti adevarata forta a lui Nastase in politica, Ponta ar trebui sa fie foarte ingrijorat.Sar putea revenirea lui Geoana.

  3. Don’ Nicolone a aratat ca nu a murit puterea lui si ca sa castigi, trebuie sa si mai cheltui din ce ai produs.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger