AcasăNewsNastase pune la indoiala investirea Guvernului Ponta

Nastase pune la indoiala investirea Guvernului Ponta

Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, vede tradatori in toate partile, social-democratul considerand ca echipa guvernamentala a lui Victor Ponta este victima unei ”strategii negative”.

AVERTISMENT Adrian Nastase sustine ca echipa lui Victor Ponta este sabotata de adversari

Adrian Nastase sustine ca atacurile la adresa ministrilor desemnati fac parte dintr-un scenariu menit sa afecteze imaginea noului cabinet. ”Am impresia ca intram intr-un joc, intr-o strategie, si e un lucru care nu-mi place . Mi se pare ca trebuie sa vedem cum stau lucrurile si atunci sa ne pronuntam. Faptul ca, asa, intr-un sistem perlat, au venit atacurile concentrate pe o persoana, pe urma pe alta, da sentimentul unei strategii negative”, a afirmat presedintele CN al PSD. Temerile lui Nastase au fost completate si de zvonurile privind redeschiderea bazarului parlamentar. Concret, se vorbeste despre faptul ca pedelistii incearca sa cumpere voturile progresistilor si ale parlamentarilor minoritatilor.  Zvonuri confirmate si de Adrian Nastase.  ”Informatiile pe care le am sunt legate de eventuale presiuni care s-ar putea face asupra unor membri ai grupului minoritatilor, asupra membrilor grupului UNPR, tocmai pentru a pregati eventual un alt tip de rezultat al votului de astazi”, a explicat liderul PSD, precizand ca este vorba de ”discutii individuale”. n (A.M.L.)

Corina Dumitrescu, eroarea din CV-ul Guvernului USL

Dupa scandalul care s-a iscat in jurul nominalizarii sale, ministrul desemnat al Educatiei, Corin Dumitrescu, a anuntat, ieri, ca isi pune mandatul la dispozitia premierului Victor Ponta. „Eu joc cu mandatul pe masa. In permanenta, in aceste zile, am tinut legatura cu domnul Victor Ponta. I-am propus ca dupa aceasta conferinta de presa sa ia in considerare ca nominalizarea mea este la dispozitia domniei sale. Mi-a spus ca ia act, dar ca mergem inainte”, a declarat Corina Dumitrescu, la adresa careia au curs, in aceste zile, diverse acuzatii, de la incompatibilitate la plagiat.

[poll id=”254”]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
732 afisari

1 COMENTARIU

  1. NASTASE SA PUNA LA INDOIALA CAT MAI STA IN LIBERTATE. LASAT NE PEDEPSIT VA INCURAJA HOTIILE SI JAFUL. IN GUVERN SUNT PERSOANE CARE AU MAI FOST IN GUVERN CU ALTE OCAZII SI INLOCUITI PENTRU CA AU FOST DOVEDITI HOTI SI IMPOSTORI (NICA,) IN CONCLUZIE LIBER LA HOTII.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger